nrk.no

tv.nrk.no/innstillinger

Innstillinger for nedlasting av betaspiller

1 kommentar

 1. Knut Gimse Midtbruket

  Jeg oppholder meg i Thailand og prøver å se NRK sendinger som det er mulg å se i utlandet og med bruk av NRK’s nye android Beta app. Jeg har prøvd å laste denne ned på en liten mini PC (Rikomagic) android versjon 4.1.1. Det er bare ikke mulig å få denne lagret? Testet videre på min standard PC og fikk versjonen lagret her men helt umulig å få den åpnet. Nå kan jeg i hele tatt ikke se noen NRK TV programmer?
  Hvordan kan jeg få avinstallert BETA versjonen på min ordinære PC. Selv om jeg kjører gjenoppretting til dagen i går, kommer likevel hele tiden beskjeden om å lagre beta versjonen? Er dette noe som må fjernes fra NRK’s server? Jeg vil tilbake til den ordinære avspillingen som jeg hadde tidligere og som fungerte helt utmerket?
  Mini pc’n vil jeg gjerne bruke tilkoblet TV’n, derfor er det egentlig her jeg ønsker Beta android versjonen velkommen. Men ikke mulig å få til, eller?
  Snarlig tilbakemeldng ønskes.
  PS: Det er altså to spørsmål over som ønskes besvart.
  Med vennlig hilsen Knut G. Midtbruket

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.