nrk.no

Kontakt


Vi tar i mot alle typer tilbakemeldinger: Ris, ros, feil og tips. De aller fleste artiklene her på NRKbeta har egne kommentarfelt under, så bruk dem hvis det handler om en konkret sak.

Vi setter stor pris på alle kommentarene vi får underveis, og vi tar gjerne også imot e-post til nrkbeta@nrkbeta.no om du har ting på hjertet som ikke passer i et kommentarfelt. Om du føler for å kryptere beskjeden din til NRKbeta, finner du PGP-nøkkelen vår her.

Hvis du vil dele sensitiv informasjon med NRKbeta, kan dette gjøres over vår SecureDrop-portal. Denne kan du lese mer om på https://nrkbeta.no/tips/.

Hvis du har generelle henvendelser om NRKs tilbud, anbefaler vi at du bruker skjemaet på nrk.no/kontakt.

NRKbeta kan dessverre ikke svare på feilmeldinger om nettsider, henvendelser om programmer, klager og ros til andre NRK-kollegaer.

NRKs Publikumsservice tar imot nesten 90 000 henvendelser fra publikum hvert år – og er rå på å finne finne riktig adressat for alle henvendelser. Dessuten logger de og kategoriserer det dere ringer eller sender inn, slik at vi får et helhetlig bilde av hva NRKs publikum er opptatt av.

Telefon til NRK Publikumsservice er 23 04 70 00 – det er åpent mellom 08:00 og 22:00 på hverdager, 13:00 og 20:00 på lørdager. Epost til Publikumsservice er info@nrk.no.

Arkivsalg

Vi kan heller ikke svare på spørsmål om arkivsalg. Alle slike henvendelser må rettes til den avdelingen i NRK som har ansvaret for dette. All informasjon finner du på nrk.no/arkivsalg.

Kontakt oss direkte

Om du trenger å snakke direkte med en av oss som jobber her i NRKbeta, kan du lese hvem vi er her. Telefonnummer til redaktør av NRKbeta – Marius Arnesen – er 982 30 516

Sosiale medier

Du kan kontakte NRKbeta på Twitter: twitter.com/nrkbeta

Eller bli tilhenger av NRKbeta på Facebook og spørre oss om ting på Facebooksiden vår: facebook.com/nrkbeta

NRKbeta på RSS

Du kan få beskjed hver gang vi oppdaterer nettsiden. Bruker du RSS så finner du feeden vår her.

NRKbeta som e-post

Eller du kan abonnere på e-post og få et ping i din innboks når vi har skrevet nye innlegg:

Nyhetsbrev fra NRKbeta

Få et ping i postkassa!

Engelsk – english

For our international readers – see the English about-page.

8 kommentarer

 1. Øyind Nilsen

  Hallo dere,var det ikke ett program i radioen før som ble kalt Will i Røret.Ligger det på nett
  slik at det går an å høre det? Hilsen Øyvind Nilsen

 2. – Er det et sted man kan sende inn sine torrent ønsker ?
  Jeg setter inn mitt her 🙂
  Kodenavn Hunter 2! Jeg tror også dette hadde vært stor sukksess for NRK : )

 3. Hvordan lager man tellere for:blogger, facebook, youtube, myspace,twitter og internett generelt?
  Vet det er mye jeg spør om i en setning men har lyst å lære meg.

 4. Jeg henter og spiller av Tekno med en Popcorn A110 med innebygd HD og Bittorrent. Desverre hakker det med 1080, mens 720 spiller greit. Jeg har en del andre 1080 videor som virker uten problemer, men videoen ligger da i en Matroska kontainer. I prinsippe skulle MP4 kontaineren fungere like bra forutsatt at videoen er koden med en standard encoder. Er det noen brukt noen spesielle varianter eller revisions av codecen?

 5. Hei! Vet ikke hvem hos NRK som har ansvar for dette, så siden det går litt inn på det dere jobber med tar jeg det opp her.
  I dag gikk jeg inn på http://www.thedailyshow.com for å se en episode av en av favorittprogrammene mine. Til min utrolig stor skuffelse oppdager jeg at de har sperret for mitt territore pga rights restrictions. Hadde håpet at utviklingen skulle gått fremover, ikke bakover.
  Siden det er NRK som sender The Daily Show har jeg en liten forhåpning om at dette kan gjøres noe med. Har dere mulighet til å påvirke de rette personene til å åpne for at jeg kan se TDS lovlig når jeg vil det? Enten åpne for det på hjemmesiden til showet, eller fått mulighet til å se det på nrk.no (det siste hadde kanskje vært et pluss for nrk også?). Kan nok klare å leve med at det kommer en uke forsinket så lenge jeg får se det når jeg vil!

Kommentarfeltet på denne saken er stengt