nrk.no

Democracy Player blir Miro Media Player

Kategorier: Fildeling,Software,TV,Uten kategori & Video


Open Source Internett TV applikasjonen Democracy Player går ut av BETA fasen og skifter samtidig navn til Miro Media Player. Miro er nå tilgjengelig for nedlastning i Public Preview 1.

Bortsett fra litt rydding i grensesnittet og logoskifte er alt som det var før. Miro gir deg mulighet til å abonnere på TV-kanaler via RSS feeder ved hjelp av Peer-2-Peer teknologi.

I tillegg til det mangfoldet av TV-kanaler som allerede finnes i programguiden, kan man legge til egne favoritter fra f. eks. www.tvrss.net

Miro Media Player finnes for både Linux, Windows og Mac.

http://www.getmiro.com/

Update:

Har du Miro kan du legge til flere av NRK’s programmer inn i din kanaloversikt. TV-programmene NRK tilbyr via Podcast finner du RSS lenkene til her:

http://nrk.no/tjenester/podkast/5825433.html

Gå på Channels>Add Channel og lim inn URL’en til RSS-feed’en til det ønskede programmet, og VIOLA: Du har programmet som en kanal i Miro… Enklere enn det blir det vel ikke… 😉

2 kommentarer

 1. Marius Arnesen (NRK)

  Heisann Børge!

  Det er morsomt du nevner akkurat dette. En kanalguide kan vi desverre ikke tilby enda i Miro, men vi har nå en rekke videopodcaster med RSS-feeds som du lett kan legge inn i Miro.

  Oversikt over disse finner du her:

  nrk.no/tjenester/podkast/5825433.html

  RSS feeden til Dagsrevyen kan lett legges til i Miro som en ny kanal:

  podkast.nrk.no/program/dagsrevyen.video.rss

  Utvalget er foreløbig litt begrenset da det er store utfordringer rent rettighetsmessig rundt disse spørsmålene. Heldigvis er dette en materie i endring, og forhåpentligvis vil det bli lettere for oss å distribuere innhold til platformer som Miro i framtiden.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.