nrk.no

3D e-post

Kategori: Software


Ok, dere kan slutte å lete. Årets dummeste programvare er funnet. Og vi er bare i juli…

3D mailbox presenterer e-posten din som dårlig animerte babes i et basseng i Miami. Nye e-poster stuper uti bassenget (som er den fantastiske metaforen for innboksen din), og svømmer så rundt i bassenget (med puppene opp, naturligvis) til du leser dem. Etterpå henger de rundt på «cabana’n» hvis du trenger dem senere. Her er en dypere forklaring på hvordan det funker. Og tilhørende video:

Også jeg som trodde Facebook var den ultimate produktivitetsdreperen…

3D Mailbox finnes – i motsetning til dagens andre, og en tanke mere brukbare softwarelansering miro – bare til Windows.

4 kommentarer

  1. 3D e-post – bare enda verre

    […] 19. juli mente jeg at vi hadde funnet årets desidert dummeste software. Vel, så feil kan man ta. 3D Mailbox har klart å overgå seg selv med sin nye versjon. For her er hver eneste e-post du får en Jumbojet! En jumbojet!!! […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.