nrk.no

Det beste fra internett rett til deg!

Kategori: NRKbeta

Vi kommer over mye spennende i den litt rotete kroken vår. Nå skal vi dele mer av det. Illustrasjon: Eirik Solheim / NRKbeta

NRKbeta tråler internett og teknologiverden slik at du slipper. Nå kan du få essensen av alt det nye, rare, nyttige og idiotiske vi finner rett i epostkassen din.

Vi har lenge hatt et automatisk nyhetsbrev laget av en flittig robot. Den har samlet siste ukes artikler og sendt dem ut oppsummert og fint til alle som har valgt å abonnere. Det har vært såpass populært at nå skrur vi det opp et hakk og tester et nytt format i ukene fremover.

Christine Rehn Jensen skal hjelpe oss å strukturere alle de rare tingene vi finner. Foto: NRK

Et helt ekte menneske

Det nye nyhetsbrevet blir satt sammen av vår gode kollega Christine Rehn Jensen. Hun er faktisk et ekte menneske og ikke en robot. Det betyr at brevet kommer til å inneholde enda mer spennende stoff. Alle vi i NRKbeta bruker store mengder tid på nett. Der finner vi mye spennende og ikke alt får plass i en egen artikkel.

Så fra nå av samler vi det beste og sender det til Christine. Hun pakker det pent sammen og sender det ut til dere. I første omgang blir det to ganger i måneden. Men vi lytter på tilbakemeldinger og er åpen for å justere både innhold og frekvens.

Første brev er ute!

Så i tillegg til den fine oppsummeringen av de siste sakene på NRKbeta kommer du nå også til å få linker til kunnskap, dingser, inspirasjon, podcaster, videoer og mye mer. Alt sammen sirlig kvalitetssikret av nerdene her i NRKbeta.

Og slik ser altså nyhetsbrevet ut: Psst! Dette er skrevet av et menneske

Her kan du melde deg på:

Få en epost når vi publiserer nyhetsbrevet vårt. Vi kommer aldri til å misbruke adressen din.

3 kommentarer

    • Roger Hågensen (svar til Roger Hågensen)

      Bare for å være klar, jeg foretrekker summary via RSS (slik at jeg kan se tittel og sammendrag/innledning og så klikke for å åpne hele artikkelen i nettleseren istedet).

    • Roger Hågensen (svar til Roger Hågensen)

      Jeg ser også at selve feed’n har hele artikkelen. Hadde vært fint med en som var bare summary (da hadde den hadde blitt noen få KB mot nesten 100KB som det er nå). En summary feed hadde ikke trengt bilder eller formatering/html, bare plain text.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.