nrk.no

Journalist søkes til NRKbeta

Kategorier: NRK & NRKbeta


NRKbeta har en ledig fast stilling i redaksjonen for en journalist med hovedfokus på teknologi, digital kultur og media.

Vi søker deg som elsker internettet og den digitale kulturen rundt oss. Du er en entusiastisk og dyktig formidler og behersker alle plattformene Internettet har å by på. Du skriver godt, tar bra stills, er i stand til å produsere både korte og lange videoreportasjer og lage en GIF om du trenger det. Sist, men definitivt ikke minst: Du forstår publikumsdialog og er ikke redd for å delta i kommentarfeltet vårt, der publikum bidrar med ideer og innspill til hvordan vi kan bli bedre.

Du er selvstendig, hyggelig, og uformell nok til at du passer inn i den lille rote-kroken vår. En flyvende drone, 3D-printer og eller andre duppedingser gleder deg mer enn de irriterer deg.

NRKbeta er også et utviklings-, rådgivnings- og innsiktsmiljø som virker på tvers av NRK, så forståelse av teknologi og- mediatrender samt et analytisk hode, som kan bidra inn i de utallige faglige diskusjonene rundt kaffemaskinen vår, er en fordel.

Høres dette ut som en jobb for deg? Da finner du søknadskjemaet og hele stillingsutlysningen i Webcruiter.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.