nrk.no

Julekalender – Luke 20

Kategori: Julekalender


På jakt etter gave til noen som nettopp har flyttet ut?

Eller har du kanskje sluttet å stole på gradestokken din?

I så fall kan kanskje denne trådløse værstasjonen være noe?

Værstasjonen måler temperaturen både inne og ute. I tillegg har den en rekke ekstrafunksjoner, og kan blant annet måle luftfuktighet, daglige minimums- og maksimumsverdier for temperatur og fuktighet, relativ høyde over havet og månefaser.

2 kommentarer

    • Camilla Hellum (NRK) (svar til Rasmus)

      Hei Rasmus! I NRKbetas julekalender tipser vi om gaver vi mener er relevante for vår målgruppe. Kalenderen er kun ment som inspirasjon, og man kan dessverre ikke delta på annen måte enn å sende tips til redaksjonen her: nrkbeta.no/kontakt/ – om du mener det er noe vi bør ha med. Innspill vil bli vurdert på lik linje med andre tips vi får inn.

      Ønsker deg en riktig god jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.