nrk.no

Vil du ha den mest spennende jobben i det norske medielandskapet?

Kategori: NRK


Mediebransjen har de siste årene vært inne i en omveltningsprosess. Veiene har blitt flere, utfordringene har blitt større og innovasjonen blomstrer. Også NRK står ovenfor mange av disse omveltningene, og nå leter vi etter nettopp deg som kan lede oss til å bli enda bedre på de digitale plattformene.

Vi leter etter en medieutviklingssjef som skal ha det overordnede ansvaret for å styre NRK i riktig retning i det digitale mediemarkedet.

NRK er på lik linje med resten av bransjen ute etter noen som er i stand til å lese de strategiske trendene i mediemarkedet, og som klarer å overføre dette til noe som kan omsettes av organisasjonen.

Vi håper det er deg. For dette er en kul jobb.

Lenke: Her kan du lese stillingsutlysningen

Med deg på laget får du en stor gruppe motiverte medarbeidere som til daglig utvikler og drifter NRKs tilbud på nett og mobil.

Stillingen medieutviklingssjef er stor, bred og krevende, det legger vi absolutt ikke skjul på. Og med dette ansvaret kommer det ganske store krav til kompetanse.

Vi ser etter deg som har evnen til å lede prosesser og motivere NRK som en helhet til å gjøre endringer. Du må med andre ord være en god kommunikatør, og ikke minst ha god forståelse for teknologien som befinner seg bak kulissene.

Du har tidligere hatt ansvar som befinner seg i samme sfære som denne stillingen omfatter, og det er bare fint om du tidligere har jobbet i mediebransjen.

Når du etter hvert får denne jobben, vil du være en del av mediedirektørens ledergruppe, og du vil samarbeide tett med NRKs strategidirektør og øvrige ledergruppe. Du får også personal- og økonomiansvar for avdelingen du kommer til å lede – som er et av de største teknologimiljøene i NRK. 

Og vi har enda en gulrot: Du får du være sjefen til NRKbeta!

I tilfelle du gikk glipp av lenken til stillingsbeskrivelsen, har jeg lagt den til enda en gang her.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.