nrk.no

Tre morsomme fredagsvideoer

Kategorier: Moro & Video


Vi i NRKbeta-redaksjonen bruker ganske mye tid rundt om på nettet, og får ofte tilsendt morsomme og interessante lenker fra venner og kollegaer.

Casey Neistats studio

Casey Neistat er et navn mange kjenner til, enten fra HBO-serien The Neistat Brothers, eller Caseys mange videoer på YouTube.

I en 16 minutter lang video produsert for Gizmodo, får vi en gjennomgang av Neistats hypereffektive og originale studio. Det høres kanskje ikke så veldig spennende ut på (det digitale) papiret, men Neistat har flere interessante løsninger og tanker som helt sikkert fenger mange av våre lesere:

Svingstang + robot = quadruppel salto

Denne videoen er fra mai, så mange av dere har sikkert allerede sett den, men vi synes dette er såpass fascinerende at vi må dele den. Brorparten av NRKbeta-redaksjonen sier seg fornøyd med å klare en pullup eller to, så når vi kommer over en robot som snurrer og spinner og tar salto rundt en horisontal svingstang, blir nerden i oss ganske imponert:

Strekmann-kostyme

Halloween er rett rundt hjørnet, og amerikanske Royce Hutain har i år laget et herlig kostyme til sin 22 måneder gamle jente Zoey:

Kostymet er basert på mye velcro og like mange LED-strips, som i mørket gir antrekket et kreativt og (etter vår mening) fryktelig skremmende uttrykk. 🙂

Har du kommet over noen inspirerende, morsomme eller interessante videoer i løpet av uken? Del gjerne i kommentarfeltet!

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.