nrk.no

Klar for litt faglig påfyll?

Kategori: Konferanser og messer


Sommeren nærmer seg slutten. Ferien er iallefall for de fleste av oss over, og vi er tilbake i kontorlandskapene, ved kaffemaskinene og framfor alt foran skjermene våre.

Glade konferansedeltakere i bøtter og spann på SXSW
Glade konferansedeltakere i bøtter og spann på SXSW

Etter en (muligens) heller slapp sommer hva faglig aktivitet angår, har vi tenkt å hjelpe dere på vei tilbake i den grå hverdagen.

Hva er vel mer betimelig i en sådan stund enn en splitter ny(oppdatert) kalender fra NRKbeta-redaksjonen med de fineste konferansene det neste året?

Vi har satt sammen en kalender som spenner ganske vidt hva innhold angår, men felles for alt er at det ramler inn under hva vi definerer som NRKbeta-vennlig.

Her finnes alt fra sosialemedia-konferanser og til litt mer nisjete programmeringskonferanser for den ekte nerden på kontoret.

Screen Shot 2013-08-16 at 11.26.33

NRKbetas Eventkalender.

Som vanlig innser vi at vi ikke har full oversikt over hva som skjer verken i inn eller utland, og oppfordrer dere herved til å komme med innspill til konferanser i kommentarfeltet. Legg ved en link, og si gjerne litt om hvorfor dere anbefaler akkurat denne konferansen.

God konferansehøst!

15 kommentarer

 1. Anniken K.E. Kjeserud

  Torsdag 5. september: #Valg2013 – Den siste TV-valgkampen?

  Hvilken rolle har sosiale medier i partienes valgkampstrategi anno 2013? Hva kjennetegner politikernes bruk av sosiale medier? Hvordan ser den politiske debatten ut om fire år? Får sosiale medier økende betydning på bekostning av TV?

  Seminaret arrangeres av forskningsgruppen Sosiale medier og valgkamp ved Institutt for medier og kommunikasjon ved UiO, i samarbeid med Kampanje og TNS Gallup.

  hf.uio.no/imk/forskning/prosjekter/sosmed/arrangementer/seminarer/den-siste-tv-valgkampen.html

  Torsdag 5. september kl 16:00 – 18:30, Nedjma, Litteraturhuset, Oslo.

  Svar på denne kommentaren

 2. Det hadde vært supert om dere tar med dataspill konferansen Konsoll også!

  3. og 4. oktober i Bergen!

  konsoll.org/no/index.php

  Vi er midt i å endre nettsted – så fullt program bør være tilgjengelig om en uke. Fantastisk mulighet for alle som er interessert i hva som beveger seg i spill Norge og få inspirasjon fra store internasjonale aktører fra bransjen som Ken Wong (art director for bl.a. Alice Madness Returns), Jory Prum (lyddesigner for Walking Dead osv og Ernest Adams en legende innenfor spillutvikling!

  Det blir to kjempe gøye dager!!

  Vi blir veldig takknemlig om Konsoll kommer seg inn i denne prestisjetunge kalenderen! 😉

  Linn

  Svar på denne kommentaren

 3. Johan Høgåsen-Hallesby

  XOXO i Portland, USA. (XOXO is an experimental festival celebrating independently produced art and technology). Første XOXO ble avholdt i fjor og fundet over Kickstarter. Ny runde i september i år. Mange omtaler det som the early days of SXSW. Deltagere og målgruppe er fokusert rundt folk som lever av å lage greier http://2013.xoxofest.com

  Svar på denne kommentaren

 4. Hva med å lage støtte for brukere og sånn at folk kan sortere ut events som ikke er in nærheten av seg selv og/eller temaer som er mindre interessante?

  Inntil videre er jo alt ganske håndterbart, men hvis dette slår an så vil det bli alt for mye informasjon i en kalender.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.