nrk.no

Webfunn: Nydelig timelapse

Kategorier: Video & Webfunn


Timelapse

Alt for ofte deler vi i redaksjonen små webfunn på mail til hverandre når vi ser ting på nettet som vi blir fascinert av. Og dersom vi ikke har så mye å tilføre havner det ikke her på NRKbeta. Men det er jo litt dumt. Er det spennende for redaksjonen er det sikkert spennende for dere.

Dermed blir dette et forsinket nyttårsforsett fra NRKbeta. Vi skal dele mer. Også de små fine tingene vi finner og blir fascinert av selv om vi ikke nødvendigvis har en lang analyse og stor sammenheng å sette det inn i. Dere klarer jo å grave videre selv, dersom dere vil ha mer informasjon.

New Zealand Landscapes Timelapse Volume Two from Bevan Percival on Vimeo.

Her er det bare å la seg inspirere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.