kart

Postet til: NRK

Kjære kartguru! Vil du jobbe i NRK?NRK har en omfattende satsing på kart og andre geografiske data, og er ansvarlige for grensesnittet på to av Norges største geotjenester: yr.no og UT.no. Vi planlegger en tilsvarende satsing på NRK.no, med kartbasert formidling av nyheter og annen informasjon.

NRK har allerede et svært kompetent geodatamiljø, men ønsker nå å forsterke den kartfaglige kompetansen med en ny kartguru! Geodatamiljøet består i dag av utviklere, journalister o.a., med én dedikert kartutvikler som nav for utviklingen.

Vil du bli en del av laget?

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>