nrk.no

Bakom årets MGP-intro

Kategorier: Foto & Snacks

Faksimile fra hkarlsen.no

Faksimile fra hkarlsen.no

I forbindelse med årets Melodi Grand Prix, ble Håvar Karlsen og Magnus Rye hentet inn for å lage programmets intro. Og i samme slengen produserte de en bakomsak som forklarer hvordan den ble laget.

Av interessante stikkord kan det nevnes RED Epic Arri Alexa, 120 fps, pyroteknikk, Technocrane-kraner og 180 kilowatt med lys.

Prologue – Ørlandet – Norwegian Eurovision from Håvar Karlsen on Vimeo.

Til saken: http://www.hkarlsen.no/2012/01/prologue-norwegian-eurovision/

Illustrasjonsbilde: Faksimile fra hkarlsen.no

5 kommentarer

 1. Lars Petter Brynildsen

  Bare for å rette opp og komme med litt mer info. Projektorene som ble brukt var to stk Barco HDX-W14. For å spille av to videoer i synk ble det brukt en Grass Valley Turbo med en god gammeldags «slow-controller».

  Svar på denne kommentaren

 2. Carsten Henrik Pihl

  Flott intro, og kult med bakom. Det jeg bare ikke skjønner er hvorfor KORK er brukt – når de ikke brukes (iallefall ikke synes) i selve MGP?

  For meg blir det litt «villedende markedsføring»…

  Det er jo greit å bruke orkester og JayZ for Superbowl, for der skal fotballspillerene stå i fokus. Men å bruke et orkester i en musikkpromo som ikke skal være med?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.