nrk.no

5 mennesker, en gitar

Kategorier: Markedsføring,Musikk og lyd & Snacks

ALT
Walk Off the Earth w/ Sarah Blackwood – faksimile fra YouTube

fem personer rundt en akustisk gitar - alle spiller på hver sin del av den.
Walk Off the Earth w/ Sarah Blackwood - faksimile fra YouTube

Endel av dere har sikkert sett denne videoen på sosiale medier allerede, vi snappet den opp hos vår gamle venn Marius Hansen.

En god idé går verden rundt på noen dager

Canadiske Walk Off the Earth har tatt på seg sjarmbuksene, delt en kassegitar på bandets medlemmer og Sarah Blackwood og vips er de blitt nett-kjendiser på godt under en uke. Takket være ting som YouTube, Twitter, Russell Crowe, Reddit, Facebook – og en liten dråpe god gammeldags sjarme.

YouTube-lenke

De har til og med rukket å bli parodiert/hyllet av bandet Nasty Panda:

YouTube-lenke

Ting går fort. Det blir spennende å se om de blir ukjendiser like fort som de ble kjendiser, eller om de klarer å henge med til en runde to, slik OK GO gjorde.

2 kommentarer

  1. Dere linker til helt feil Sarah Blackwood i artikkelen. Linken dere har går til en Sarah i UK som holder på med helt annen musikk. Sarah som spiller i videoen har så langt jeg vet ikke en gang en wiki side.

    Svar på denne kommentaren

    • Anders Hofseth (NRK) (svar til Craft)

      Du har selvsagt rett. Jeg undret meg på hvorfor hun så så ung ut og hadde slått seg sammen med disse canadierne… Har fjernet lenken nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.