nrk.no

Snart helg: Action Movie FX

Kategori: Apps

Action Movie FX for iPhone
Action Movie FX for iPhone

Action Movie FX for iPhone
Action Movie FX for iPhone

J.J. Abrams er nok mest kjent for sin produsentrolle i TV-serien Lost og som regissør for Star Trek (2009). Nå er han også aktuell med storfilmen «Mission Impossible – Ghost Protocol».

Godeste Abrams har imidlertid flere jern i ilden, og i forbindelse med lanseringen av «Mission Imposible – Ghost Protocol» har Abrams selskap kastet seg inn i kampen om din tid og oppmerksomhet også på iPhonen.

«Action Movie FX» heter applikasjonen som lar deg være «The-Special-FX-Dude» for en dag eller to.

Det er rett og slett ganske så imponerende hva man kan få ut av en smarttelefon i 2012, og selv om dette ikke når helt opp til Avatar og dens like, har vi hatt det i overkant gøy med applikasjonen.

Man gjør opptak av en liten scene med iPhonens kamera, for deretter å bestemme hvilken av de tilgjengelige Hollywood-blockbuster-effektene man vil legge på videoen. Videoen rendres så ut til en aldri så liten «Action Movie».

Action Movie FX for iPhone
Action Movie FX for iPhone

«Action Movie FX» er gratis og kommer med to innebygde effekter. Flere effekter kan kjøpe for en bitteliten neve dollar, slik at du til slutt kan sitte med effektene «Missile Attack», «Car smash», «Chopper Down», «Tornado», «Air Strike» og «Fire fight».

Et lite eksempel på du ulike effektene kan ses i videoen under:

Her på NRKbeta har vi også prøvd oss, og vinneren etter en rekke «takes» ble, tro det eller ei, denne:

Hva får du til med Action Movie FX?? Gå ut og lek og gi oss et kommentarfelt fullt av Action Movies!

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.