nrk.no

Ny app fra NRK

Kategorier: Mobil & NRK


For å gjøre det enklere for folk å finne NRKs innhold på mobiltelefonen sin lanserer vi en enkel applikasjon som gir rask tilgang til det mest populære innholdet vårt.

Det er viktig for NRK å være tilstede med sitt innhold på de plattformene publikum bruker og de siste årene har bruk av nettinnhold på mobiltelefon økt eksplosivt.

Vår hovedambisjon er å tilpasse innholdet vi allerede har tilrettelagt for vanlige datamaskiner slik at det også ser bra ut på mobile enheter. Dette kommer vi til å gjøre ved hjelp av såkalt responsivt design. Det betyr at nettsiden tilpasser seg skjermen og enheten du bruker automatisk.

Men mange leter også etter innhold og spesifikke leverandører i de forskjellige applikasjonsbutikkene i tillegg til nettleseren. Så nå har vi satt sammen en liten app for iPhone som gir deg tilgang til følgende:

* Forside og artikler fra nrk.no
* Fullskjermsavspilling av NRK1, 2 og 3
* Nettradio
* Lokale nyheter
* Nyhetsvarsel
* En side med info om flere apper fra NRK
* Mulighet for å sende tips til NRK

Dette er starten på å løfte NRKs tilbud på mobil og nettbrett og det kommer flere forbedringer gjennom 2012, blant annet mer brukervennlige tilpasninger av nett-tv, yr.no og ut.no for mobil.

Apple appstore-link: NRK for iPhone

Det vil om kort tid også bli lansert en Android-versjon av denne applikasjonen.

113 kommentarer

  • Mest sansynelig vil det ikke skje, fordi NRK har utalt at de ikke ønsker en så kalt medielisens slik som DR har fått innført i Danmark.

 1. Flott! Håper det ikke tar lang tid før den er tilgjengelig for Android også,for for tiden så fungerer m.nrk.no dårlig på min htc incredible s! Siden nekter å tilpasse seg skjermstørrelsen (er dobbelt så bred), mens artiklene først passer for så å gjøre seg halvparten så smal som skjermen…

  Svar på denne kommentaren

  • Eirik (svar til siri)

   Jeg har samme problemet med Opera Mobile på Samsung GII, etter at bildene lastes så zoomes det inn og jeg får ikke zoomet lengre ut så jeg får tilpasset siden til skjermbredden.

  • Monica Walter (svar til siri)

   Hei Siri

   Appen vil etter hvert også være tilgjengelig for Android telefoner.

   Når det gjelder tilbakemeldingen fra deg og Eirik vedrørende skjermbredde på m.nrk.no så skal vi se nærmere på dette og hvordan vi kan få løst det problemet.

   Mvh
   Monica Walter
   Prosjektleder mobil
   NRK Nye medier

 2. Svein Are Grønsund

  Flott med en samle-app for de mest brukte tjenestene.

  Hva er URLen for å få en mobiltilpasset versjon av NRK.no? Prøvde å endre størrelsen på nettleservinduet (slik jeg er vant til med responsive design, ala mediaqueri.es), men det gav meg ikke en forminsket/tilpasset layout.

  Om dere har en egen URL for mobil-versjonen, så regner jeg også med at bildene ikke bare reduseren med å sette «width» til en prosentandel (da må jo fortsatt et sort bilde lastes ned). Kan dere utdype hvordan det er gjort?

  Svar på denne kommentaren

 3. Spennenede med en app for alt, kult om dere kunne inkludert alle podkastene på en måte også!

  m.nrk.no fungerer ikke særlig bra på min Android telefon (Galaxy Nexus med 720p skjerm), tekst og zoom er ofte helt ute og kjører. Prøver jeg å kjøre nrk.no desktopversjon går det greit på forsidene, men artiklene hopper ofte over på mobilversjonen.

  Har dere noen dato for ny Nett-TV? Silverlight og Mac bugger til tider mye, spesielt etter at jeg oppdaterte til siste versjon.

  Svar på denne kommentaren

  • Andreas Munkelien (NRK) (svar til Erlend)

   Hei!

   Takk for innspill, vi skal se hva vi kan gjøre med størrelser og formater på din Nexus!

   Lanseringstidspunktet for mobil-versjonen av vår nye Nett-TV har vi ikke fastsatt ennå. Utviklingsløpet ser veldig lovende ut, det er bare og glede seg!

   Mvh

   Andreas Munkelien
   Utviklingssjef NRK – Nye medier

 4. Jørgen Bikset

  Bra at dere gjør det enklere å følge med! Ett spørsmål: Vil det være mulig å lage egne «bokmerker», slik at jeg kan nå f.eks NRK Nordland og Nordnytt fra samme sted som som P3 og nett-TV?

  Svar på denne kommentaren

 5. Liker konseptet. Spesielt mens vi venter på at dere får rullet ut en oppdatering på mobil nettutgave.
  Er imidlertid to ting jeg merket meg med appen:
  1. Skjermbildet tilpasser seg dårlig i overgang fra stående til liggende. Ender med at det blir en stripe på samme bredde som når telefonen er stående og en hvit ramme på høyre siden.
  2. Knappene nederst tar en god del plass og gir mindre plass til nyheter. Hadde vært fint om en kunne skjule den – kanskje litt på samme måte som varsel-senteret i iOS 5.

  Svar på denne kommentaren

  • Monica Walter (svar til Sigurd)

   Hei Sigurd

   Takk for dine innspill. Vi vil ta disse med i det videre arbeidet med appen.

  • Monica Walter (svar til Romar)

   Hei Romar

   Vi kjenner til problemstillingen du beskriver og jobber med å få ut en oppdatert versjon. Målsetningen er å legge ut denne i App Store i løpet av januar/februar måned.

 6. Hei,

  Iom. at en statskanal har plikt til å ikke forfordele private selskaper, lurer jeg på når Windows Phone versjonen av denne app-en kommer, samt når det kommer en versjon for Symbian, web-OS og ikke minst iPad.

  Dernest lurer jeg på når dere har tenkt til å droppe dette app-tullet og satse på HTML5-teknologi i stedet.

  Svar på denne kommentaren

  • Et skuffende standpunkt. Å planlegge å «vurdere andre platformer» etter at man er ferdig med versjon 2 av iOS-appen, synes jeg er en merkelig defensiv tilnærming fra en bedrift av nrks kaliber!

   Kanskje noen andre kan få lage en nrk live-app for WindowsPhone? «NRK7» eksisterer jo allerede. Den er strålende, men fungerer bare mot arkivet deres..

   Forøvrig må jeg si meg enig med Eirik her som passende påpeker at tiden er inne for å droppe app-fokusen, og heller konsentrere seg om å tilpasse websiden til den nye HTML5-standarden. Det er tid for å ta browseren tilbake! 🙂

  • Øyvind Solstad (svar til Bendik)

   Bendik, hvor mange Windows Phone 7 er solgt i Norge? Man må vel på et eller annet vis forholde seg til virkeligheten? Det er over en halv million iPhones, og iPhone-brukere er mye mer aktive på nett enn Android-brukere. Ja, det finnes masse tall på dette.

   NRK (og alle andre som lager apps) må forholde seg til hva folk faktisk bruker.

   Når det er sagt så ser Windows Phone 7 kjempefett ut, og jeg er sikker på at det kommer masse bra apps om forbrukerne kjøper telefonene.

  • ..og der har vi et dilemma: I dag baserer mange sitt valg av telefon på hvor mange apps som er tilgjengelig på platformene, så hvis alle tilbyderne sitter på gjerdet og venter på at salget av en platform skal nå et visst nivå, er det ikke sikkert at nivået blir nådd.
   Når det er sagt, er det selvsagt ikke innholdsleverandørene som er ansvarlig for å skaffe en platform markedsandeler, men som markedsnøytral, statseid aktør burde nrk behandle alle platformer likt, og ikke favorisere et fåtall.
   Enkleste måten å gjøre dette på er, som flere påpeker her, å gå bort fra prinsippet om platformspesifikke apper, og heller satse på et universelt websideformat (HTML5).

   WindowsPhone ER et kjempefett grensesnitt, og jeg tror at flere og flere vil oppdage dets overlegenhet i de nærmeste årene. Før eller siden vil sikkert nrk det også.. 😉

  • «I dag baserer mange sitt valg av telefon på hvor mange apps som er tilgjengelig på platformene, så hvis alle tilbyderne sitter på gjerdet og venter på at salget av en platform skal nå et visst nivå, er det ikke sikkert at nivået blir nådd.»

   Det er ikke innholdsleverandørens oppgave å sørge for utbredelse av nye plattformer.

   Det er faktisk best for innholdsleverandøren om andre plattformer dør en stille død, så det blir færre å forholde seg til.

   Alternativt kan vi droppe App-fjaset og få interwebz som funker med HTML5.

  • Bendik (svar til Ante)

   Litt morsomt, Ante, at du trekker ut en liten del av min tekst, for så å svare akkurat det samme på den som det jeg selv gjør.. 😉

  • Anders Hofseth (NRK) (svar til Bendik)

   Jeg forstår frustrasjonen din Bendik. For å sette forholdene litt i perspektiv, har jeg tittet litt på brukertallene for NRKbeta. Det ser ikke vesentlig annerledes ut på NRK.no, men der har vi dessverre et mye mer rotete statistikksystem, så jeg kan ikke få ut fornuftige mobilplattform-andeler derfra:

   På NRKbeta har det de siste 30 dagene totalt vært 107 besøk av Windows Phone-brukere (og 89 Symbian-besøk), mot 5 695 Android, 8 384 iPhone og 19 030 iPad. Og dessuten 44 463 Macbesøk og 128 907 Windowsbesøk.

   Windows Phone-trafikken utgjør 0,05% av trafikken her på NRKbeta. Altså: Det er 1 999 ikke-Windows Phone-besøk på innholdet vårt for hvert Windows Phone-besøk. Ser man kun på mobile plattformer, er det 0,32% av besøkene som er en Windows Phone.

   Disse tallene er besøk, ikke unike brukere, så vi vet ikke om det er en bruker som har besøkt oss 3,6 ganger pr dag eller 107 brukere som har besøkt oss én gang hver i disse 30 dagene, eller – mer sannsynlig – hvor på skalaen mellom disse det ligger. Uansett er det en svært lav andel av vårt publikum.

   Med dagens brukersituasjon er det ufornuftig bruk av lisenspenger å utvikle en Windows 7-app.

   Når det er sagt, er HTML5-tilpasninger i gang over hele brettet, så forhåpentligvis er det ikke alt for lenge til alle kan bruke det hele.

  • Nå har jeg riktignok ikke iPhone så jeg får ikke testet den nye, fete iPhone-appen deres. Men av det jeg kan se av skjermbildene er dette noe dere kunne laget i løpet av noen timers fikling med jQuery Mobile. Ironisk nok vil sistnevnte løsning medføre at den også ville fungert glimrende på Android, Symbian, Blackberry, webOS, WP7 og iPad i tillegg.

   Statlige innholdsleverandørers oppgave bør være å presentere innholdet via åpne løsninger, ikke gjennom proprietære formater som tvinger brukerne til å kjøpe bestemte produkter.

 7. Hei! Takk for ny app med godt design, er veldig fornøyd. Men iPhonen sliter med å få nyhetene fra mitt didtrikt til å fungere, dette både på WiFi og 3G. Når jeg velger distriktet eller når trykker på at den skal bruke posisjonen min, virker det som den som den kun henger seg opp.

  Svar på denne kommentaren

 8. Hei, og gratulerer med flott app! Den har vært etterlengtet!

  Førsteinntrykket er veldig bra, men et par spørsmål for valg av distriktsnyheter.
  – Kan jeg velge flere distrikt? Jeg bor i Bergen, men kommer fra Buskerud og vil da ha glede av nyheter fra begge steder.
  – Er veldig klar over DK-strukturen deres, men på nrk.no kan jeg i det minste sile ut nyheter på fylkesbasis. Jeg er fra Buskerud, og er særs lite interessert i nyheter fra Vestfold og Telemark som sorterer innunder Østafjells. Selv om dere har behov for å organisere dere på den måten, er det kunstig for oss som har lokal tilhørighet.

  Svar på denne kommentaren

 9. Hva med TV-program for NRK-kanalene? Burde det ikke være en lett tilgjengelig tv-guide i appen?

  Jeg har Android, og skulle mer enn gjerne lastet den ned når den kommer, men på grunn av at Tele2 gjør seg vanskelige får jeg ikke lastet ned apper som er spesifikke for Norge, på grunn av svensk simkort. Dette er også en ting dere kunne sett på en løsning for i samarbeid med Tele2. Eventuelt pushet på de for en løsning.

  Svar på denne kommentaren

  • Anders (svar til Nina)

   Enig med Nina. Håper ikke dere i NRK bare legger på en slik blokkering av alle andre land enn Norge i Android Market, for da blokkerer dere også samtlige norske Tele2-kunder.

  • Erlend (svar til Anders)

   Last ned på wifi i flightmode, så er problemet løst. Iallefall var det som skulle til for meg med tele2. Selv om tele2 jobber med problemet.

  • Jeg har forsøkt både flightmode, samt å fysisk fjerne simkortet. Får fortsatt beskjed om at installering ikke er tilgjengelig. Google-kontoen min er jo norsk, må jeg endre dette? Legg gjerne ut en detaljert guide. Jeg prøver nemlig desperat å laste ned Sumo-appen også. Anbefaler ingen som har glede av NRK nett-tv og Sumo til å benytte seg av Tele2. Jeg føler meg lurt.

 10. Fremdeles ikke mulig å finne løsninger så vi som bor i utlandet kan se direkte? Siden man kan se Dagsrevyen etc i nett-tv etter sending, burde vel ikke rettighetsproblematikk hindre muligheten for å se de samme programmene som ikke har en geo-sprerring direkte?

  Svar på denne kommentaren

 11. Monica Walter

  Takk til alle dere som har postet kommentarer med tilbakemeldinger. Det er nyttig i arbeidet vårt videre med appen og ellers på mobilsiden. Feilmeldinger, tips og andre innspill tas med i det videre arbeidet.

  Svar på denne kommentaren

  • Andreas Munkelien (NRK) (svar til Morten)

   Hei!

   I dag streamer vi med en kvalitet på inntil 1MB/s.

   I forbidelse med ny Nett-TV så øker vi kvaliteten betraktlig!

   Mvh

   Andreas

  • Andreas Nøttveit (svar til Morten)

   Stiller meg bak samme spørsmål.

   Hvorfor er kvaliteten over airplay, ikke minst på iphone, så lav kvalitet?

 12. Rent designmessig vil jeg si at blå skrift på lilla bakgrunn, i mine øyne, ikke er direkte pent. Bedre med hvit tekst på lilla bakgrunn, som dere også benytter. Men det er vel bare en smakssak.

  Svar på denne kommentaren

  • Andreas (svar til Sigmund)

   Dette er jeg også svært interessert i å høre mer om. Hadde vært fantastisk å kunne boltre seg i nett-tv-arkivet direkte på Samsung-TVen 🙂

 13. Takk for fin app! Dette lover godt for fremtiden! Kjekt å kikke på nyheter og innslag når husets tv er opptatt f.eks. Eller få med seg siste nytt og nyheter med hodet på puta! Den spillere jo på ipad 1 også om enn i redusert bildekvalitet. La merke til at lyden var overstyrt på direkte tv kanalene idag. (Fredag 6/1) Kanskje noen kan sjekke det? Igår var det bedre lyd. Nok engang takk for en fin app! 😉

  Svar på denne kommentaren

 14. Andreas Munkelien (NRK)

  Hei!

  Takk for alle tilbakemeldinger og ønsker om mer!

  På planen vår fremover har vi en styrket satsing på responsivt design (mer info), det vil si at det nye designet vil tilpasse seg nettleseren, og vil derfor bli mer skreddersydd for iPhone, iPad, Windows Phone 7, Android og andre.

  Vi bruker HTML5 elementer for å støtte opp om det responsive designet og satser med det på å overlate mye funksjonalitet til nettleseren sammen med JavaScript.

  På denne måten ønsker vi å gi et bedre design og opplevelse til brukerne av våre tjenester. Planen vår er at dette skal være teknologien i basistilbudet for alt innholdet vil viser på nett til alle platformer.

  Når det gjelder app’er, så er Øyvind Solstad inne på noe, vi jobber med å utvikle applikasjoner for de mest relevante medieplattformene, og har foreløpig Android på blokka, men registrerer at det er en veldig interesse for Windows Phone 7 også. Vi er nødt til å ha et pragmatisk forhold til hvilke plattformer vi støtter med app’er og hvor vi holder oss til et responsivt design med HTML5.

  Vi har allerede startet utrulling av responsivt design på artikler under vår økonomiseksjon (se eksempel) , og vil fortsette og rulle ut frem til sommeren.

  Mvh

  Andreas Munkelien
  Utviklingssjef NRK Nye medier

  Svar på denne kommentaren

  • Har dere undersøkt hvordan deres pragmatiske forhold til antall plattformer dere støtter er i tråd med krav om tilgjengelighet for IKT-løsninger? Jeg synes ikke det virker helt forenelig å eksludere bestemte brukere med begrunnelse i at de er så få i antall. For å sitere Miljøverndepartementet:
   «Universell utforming er utforming av produkter og omgivelser på en slik måte at de kan brukes av alle
   mennesker, i så stor utstrekning som mulig, uten behov for tilpassing og en spesiell utforming»

   For å ta et annet eksempel. Dersom NRK sitt bygg på Marienlyst ikke hadde vært rullestoltilpasset ville det vært et konkret lovbrudd, selv om antall rullestolbrukere er skrekkelig få.

  • Anders Hofseth (NRK) (svar til Jørn)

   Slik jeg forstår krav om universell utforming, gjelder de «brukes av alle mennesker», ikke «brukes av alle maskiner». Hvilke mobilteknologier folk velger er et relativt frivillig valg, i motsetning til en rullestol som ikke i samme grad er et livsstilsvalg. Ser du på nettleserstatistikken vår, er det også folk som bruker innholdet vårt via Sony Playstation 3, Microsoft OS2 etc. De er riktignok ikke flere enn noen håndfuller i måneden, men de er der. Bør vi investere samme ressurser i tilrettelegging for disse plattformene som for, la oss si Internet Explorer på PC?

  • Så vidt jeg vet brukes de nevnte maskinene av mennesker btw.

   Når det gjelder ressursbruk handler dette mer om tekniske valg i designfasen. Ved å velge de riktige verktøyene kan man lage produkter som fungerer på de fleste plattformene, uten at kostnadene blir vesentlige høyere. F.eks. Sencha Touch, hvor man i praksis lager en web-app i HTML5, men som likevel kan distribueres som en app til markedplace og som for brukeren på alle måter vil oppføre seg som en hvilken som helst annen app. Jquery Mobile, som nevnt lenger opp er et annet eksempel på rammeverk som tillater rike applikasjoner som tar i bruk telefonens funksjonalitet, uten at det går på bekostning av tilgjengelighet.

  • Andreas Munkelien (NRK) (svar til Jørn)

   Hei Jørn,

   I forbindelse med utviklingen av et responsivt brukergrensesnitt så kommer vi til å ha full fokus på tilgjengelighet, og gjøre det vi kan for å støtte bla Tjengelighetsloven, WCAG 2.0 og tilsvarende rettningslinjer. Vi er gjevnlig i kontakt med organisasjoner som kommer med innspill i forhold til utviklingsarbeidet vårt og tilgjengelighet.

   Mvh

   Andreas

  • Hei… Godt at nrk er i siget. Jeg har et android nettbrett, Toshiba at 100. Som funker utmerket mot svt, dr,tv 2 m fl. Men nrk er stein dau. Jeg vil verdsette en mail når du har en app klar. Fb eller surfing rundt i tekniske fora spekket med tekniske ord og vendinger er ikke min greie.Det får ungdommen ta seg av.

   Vennlig hilsen Stein Dørum.

 15. Nye apper fra NrK « Reidar Helliesen

  […] nytt og brukervennlig brukergrensesnitt. Det skal bli spennende å prøve. Ta selv turen inn på Nrk Beta å se selv hva vi kan forvente oss. Nytt brukergrensesnitt fra nrk til mobiler Del […]

  Svar på denne kommentaren

 16. Jeg mener huske dere har snakket om API med tilgang til nett-tv-arkiv (og evt andre tjenester hos NRK) tidligere. Finnes det enda, evt er det planer om å «åpne litt opp»? Kanskje ildsjeler der ute kan bidra til applikasjoner for flere plattformer enn dere rekker over selv?

  Jeg ser på det vide internett at det er mange som prøver så godt de kan å skrape innhold fra NRK for å presentere på ulike dingser i de mange hjem. XBMC, Squeezebox, SmartTVer, HTPC-er av ymse slag, osv.

  Ser for meg at apptilbudet kunne eksplodert på mange plattformer gitt at man fikk tak i innholdet på fornuftig vis.

  Svar på denne kommentaren

 17. Snart kommer NRK med ny Android app | Droidnytt

  […] de har satset og planlegger har vakt masse oppstyr og tilbakemeldingene i kommentarfeltet på artikkelen på nrkbeta.no har ikke vært få. Aller viktig er selvsagt at Android versjonen blir minst like bra som […]

  Svar på denne kommentaren

 18. Ørnulf Ødegaard

  Bjørn Hansen – Er du en av dem som ikke betaler TV lisensen kanskje ? Du ser vell hva som skjer på de andre kanalene. Prøv og se en film på TV-Norge da går hele kvelden med til å se den, sammen med en hel masse reklame.Ja takk til lisens

  Svar på denne kommentaren

 19. Sverre Norlie

  Så bra, jeg har gledet meg til å kunne se nett-tv på min android tlf i ca ett år nå. For det er ca et år siden jeg leste et eller annet sted på nrk nettside, at man jobbet med det…. Trygt og godt å jobbe i statskanalen tydeligvis – ikke noe som haster…. » Keep up the good work :-/ «

  Svar på denne kommentaren

 20. Jan Eilert Lund

  Hei.
  Fremdeles har dere problemer med teksting av norske programmer.Trodde det skulle komme i den nye versjonen..

  Kan det ikke legges inn valgfritt slik som på rikstv gjør? der kan man hake av at man vil har teksting for hørselhemmede når det er mulighet for det.?er det noe dere jobber med å få det til underveis på appene eller på pc?

  Svar på denne kommentaren

  • Andreas Munkelien (svar til Øivind)

   Hei!

   Vi er i siste fase av testing nå, så er det ikke lenge til (dager/uke), hvis alt går bra!

   Mvh

   Andreas

 21. faen heller, nrk… det er forjævlig at man må vente så lenge på at appen skal bli tilgjengelig på androidtelefoner… har nå regelmessig sjekket på android market siden januar, uten resultat… nrk er apple-horer som resten… frustrerende(((

  Svar på denne kommentaren

  • Andreas Munkelien (svar til btg)

   Hei BTG,

   Vi er i de siste fasene av testing av appen for Android, vi krysser fingrene og håper å kunne slippe den om ikke mange dagene/ukene.

   Hvis du sender meg en e-post (andreas.munkelien(hos)nrk.no), så skal jeg sørge for at du får informasjon om når den slippes.

   Vi er også i de siste fasene med testing av en tilsvarende nrk.no-snarvei app for Windows Phone 7

   Mvh

   Andreas

 22. Hei, leste en plass at dette skal virke på «alle» platformer, noe jeg antar også gjelder (GNU/)Linux. Nå har Adobe nylig har avsluttet Linux-support for Flash. Risikerer vi at det i framtiden ikke blir mulig å se TV på Linux?

  Svar på denne kommentaren

  • Monica Walter (svar til btg)

   Hei btg. Send meg hvilken Android-telefon du har så skal vi få sett nærmere på dette. Min e-postadresse er monica.walter(at)nrk.no.

 23. Interessant at dere svarer andre innenfor ett døgn, mens jeg ikke har fått svar på mitt spørsmål om Linux etter 6 måneder. Jeg vil anta at dette i klartekst betyr at dere ikke ønsker å støtte Linux.

  Svar på denne kommentaren

  • Linux-bruker (svar til Kjell)

   Adobe kutter ut Flash på Linux, bortsett fra i Google Chrome. Forutsatt at du ikke er allergisk mot Google Chrome, så har du altså en mulighet til å se Flash-video i overskuelig fremtid.

   Det finnes også noe som heter Gnash (gnu.org/software/gnash/), som riktignok ikke er en fullgod erstatning for Adobes Flash Player, men spiller en del likevel. Dessverre er ikke Gnash kompatibelt med SWF v10. Det er forøvrig dårlig praksis å legge ut noe i en ny versjon av et filformat hvis det ikke finnes en viktig grunn til det.

 24. Lauritz K. Andersen

  Heisann, Kommer det en app til NRK på AppleTV sånn at jeg slipper å streame fra macbooken til ATV? Hadde vært utrolig digg å surfe i NRK´s arkiv direkte på AppleTVen.

  Mvh Lauritz K. Andersen

  Svar på denne kommentaren

  • Apple har dessverre besluttet at kun de selv og noen få håndplukkede partnere skal få lov til å utvikle apps til AppleTV. Er enig at det hadde vært supert med en egen NRK TV-app til AppleTV, men inntil det åpnes for tredjepartsutvikling er det nok beklagelig vis ikke så stort håp for dette.

   Ola, mobilutvikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.