Gadgets

Død over trærne!

foto av en liten, kubisk printer med et vennlig annsikt på. En remse med utskrift er på vei

Den er liten. Den er søt. Den spiser trær.

foto av en liten, kubisk printer med et vennlig annsikt på. En remse med utskrift er på vei

BERG, et britisk designstudio, har laget denne bedårende mikroprinteren som kan settes opp til å gulpe ut dine personlige nyhets-, såvel som andre oppdateringer et passende antall ganger pr. dag. Det ligger endel fascinerende teknologi bak, blant annet at hele styringen av opplegget skjer i nettskyen – The BERG Cloud, for å være presis.

Presentasjonsvideo:

Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

Flere bilder

Vi er ikke blinde for sjarmen i både idé og gjennomføring. I NRKbetas bok blir det likevel i overkant å printe ut nettnyheter, joggestatistikk og venners facebookoppdateringer. Men på 1970-tallet ville den sikkert blitt en smash hit.

Via @thomasberglund

6 kommentarer

 1. Men, stille Anders!

  Bruksområdet seier seg jo sjølv :

  bjarteblogg.com/toalettpapirprinter
  <- Dei fleste av oss bruker toalettpapir når vi gjer vårt fornødne, mange av oss leser leser når vi bommelommer, ofte fra ein mobil, må jo være greiere å få toalettbakteriene på papiret og ikkje på mobilen.

  Forløperen til nrkbeta.no hadde ein howto på prinsippet ved å kjøre papiret gjennom ein blekkskriver først. Den eg linker er trådløs og skal kunne skille ulike brukere..

  Svar på denne kommentaren

 2. Denne minner meg om datamaskinen Eddie om bord i romskipet i Haikerens guide til galaksen som printer ut alt den sier.

  Jeg ser flere muligheter med en slik printer, som matoppskrifter, kvitteringer, huskelapper og lignende man ikke trenger et a4-ark for å printe ut. Til slike formål vil denne spare papir sammenlignet med en vanlig printer.

  Svar på denne kommentaren

  • André (svar til André)

   Jeg kom på et bruksområde til: Å sende mail/beskjeder til eldre eller andre som ikke klarer å bruke datamaskin/nettbrett/smartmobil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *