Nettjenester

Snarveien til Google+ om du kjenner noen med tilgang


Oppdatering 2: Det ser ut som om Google+ har blitt så populært at de nå har stengt den veien inn som er beskrevet her også. Da er det nok desverre bare tålmodighet som gjelder…

Det siste store på nett for tiden er Googles nye sosiale nettverk, Google+. Det har blitt så populært at Google måtte stoppe muligheten til å invitere flere inn.

Som med de fleste nye tjenester på nett, begynner også Google+ i en lettere lukket versjon som krever invitasjon for å bli med. Som oftest er dette greit dersom du kjenner noen som har tilgang. Da kan de invitere deg. Men Google har intil videre stoppet den muligheten også. Når man prøver å invitere flere nå sier bare systemet «Sending email invitations will be enabled soon».

Likevel kan du komme deg inn om du kjenner noen med tilgang

Be den du kjenner laste opp noen bilder i Google+ og så dele albumet med deg. Da får du se bildene. Men du får en liten bonus. En knapp som heter «Join Google+».

Oppdatering:
Som dere kan se av kommentarfeltet. Det er flere veier inn: Del noe med den du vil ha med. Samme hva du deler. Trenger ikke å være et fotoalbum.

Slik gjør du:


1. Be en person som har tilgang lage et fotoalbum og dele det med deg

2. Du får mail, klikk på «view album»

3. På albumsiden klikker du «Join Google+» og fyller ut det som trengs.

NRKbeta kan ikke garantere for hvor lenge denne muligheten blir tilgjengelig. Dessuten er det godt mulig de kommer til å aktivere vanlige invitasjoner igjen når som helst. Men akkurat nå kan denne snarveien fungere om du kjenner noen som en innenfor og som kan dele et album med deg.

799 kommentarer

 1. Trenger ikke en gang legge til i sirkel først. Bare del noe fra strømmen med vedkommende. Har fungert som fjell for meg ihvertfall, og jeg har vel lagt til en 60-70 stykker 😉

  Svar på denne kommentaren

 2. Eilif Kiland

  Ville vurdert å redigere denne artikkelen ned til det som Christian skriver over her.
  For det skal jo ikke mere til. 🙂
  Ser at folk får invite mail nesten på minutte på det jeg har delt siste kvarteret.

  Svar på denne kommentaren

 3. Altså, dersom noen tviler på om metodene over funker og vil sjekke det litt ekstra, er jo jeg en ytterst selvoppofrende person, og tar imot eventuelle invitasjoner på h.f.oftebro [ætt] gmail [sånnderrelitenprikk] kåmm

  Svar på denne kommentaren

 4. Per Arne Nilssen

  Takker igjen for ny invite, men jeg får nok fortsatt ikke registrert meg.
  Hvis jeg finner en «registrer deg» eller en «bli medlem» får jeg uansett opp:
  «Google+ er i en begrenset Prøvefase………..Hold meg oppdatert»
  Jeg prøver også å klikke på et bilde->handlinger->Bildedetaljer….ingen ting skjer.

  Kan det være at Google har fjernet/stengt muligheten som er nevnt her?

  Svar på denne kommentaren

 5. Nå er det pinadø gått både vinter og vår uten at jeg har fått noen invitasjon fra vennene mine, så den eneste redningsplanke blir å grine seg til en invitasjon via en av dere som leser dette. Så – gjør meg lykkelig og del noe med kjetil.aamann(at)gmail.com

  Svar på denne kommentaren

 6. Send en invite til meg? Pretty please! tunold krøllalfa gmail punktum com.

  Jeg lover å snakke positivt om vedkommende som sender meg en Google+ invite til min kollega som sitter i nabokontoret i hele 90 sekunder.

  Svar på denne kommentaren

 7. Jens Lehrmann

  Er kanskje i seneste laget, dette (sitter på et hotelrom langt inn i Øst-Tyrkia med av-og-på-nettilgang), men dersom noen fremdeles har mulighet for å invitere
  jens.lehrmann @ gmail.com
  hadde det vært suverent. Skal selvsagt «pay it forward» til andre trengende sjeler.

  Svar på denne kommentaren

 8. Har invitert over 300 stk, har en sirkel som jeg har delt en post med. Deretter et det bare å legge til de man vil invitere i den sirkelen.

  Edit: Vet ikke om det fungerer nå, har ikke invitert noen i dag.

  Svar på denne kommentaren

 9. Google+ leter til de finner noen som kan bryte inn i eller kopiere patentet renmat+, som skiller sosiale medier og forbindelser mellom brukere, næring, myndigheter, forskning. Spillmodellen Google+ søker er utviklet i Norge og USA, og Gadafi er den eneste plattformen er prøvd ut på og han varsler krig mot Europa.

  Svar på denne kommentaren

 10. Denne kommentar-tråden må jo være midt i blinken for en eller annen spammer eller noen med uhumske hensikter…
  Ikke bare legger folk ut sine eposter, de vil også ukritisk klikke løs på enhver epost som ser lik ut de som er vist lenger oppe.

  Svar på denne kommentaren

 11. Vidar Andreassen

  Da har jeg delt ut invitasjon til de 64 siste på lista over (til og med Borgny), men vær tålmodig folkens – det ser ut til å ta litt tid før mailene kommer fram!

  Svar på denne kommentaren

 12. When I was younger, so much younger than today,
  I never needed anybody’s help in any way.
  But now these days are gone, I’m not so self assured,
  now I find I’ve changed my mind I’ve opened up the doors.

  andersgaaso(at)gmail.com

  Svar på denne kommentaren

 13. Awww… There has been a glitch in the matrix :-0
  Det kan se ut til at qkikano at gmail dått com har falt mellom to stoler… eller spurte jeg ikke pent nok?

  Pretty please 😉

  Svar på denne kommentaren

 14. Ser ut til at El Goog har sperret denne måten å snike seg inn på. Av de jeg inviterte på fredag kom bare de som brukte linken med en gang inn. De som prøver i dag kommer ikke inn.

  Svar på denne kommentaren

 15. Hvis noen har en invitasjon ekstra hadde også jeg blitt veldig glad om noen la til postsigurd (krøll) gmail (punkt) com
  Er veldig glad i Googles produkter, så hadde vær veldig gøy å få testet ut dette.

  På forhånd takk!

  Svar på denne kommentaren

  • Fikk mail bekreftelse på din invitasjon en gang i natt fra invitasjonen din i går.
   Er dog forsatt ikke innenfor. Mail invitasjon sender meg til plus.google.com med denne beskjeden: «We’ve temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.»

   http://www.google.com/+ urlen sender meg til den samme siden med beskjed: «We’ve temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.»

   Det som er bra er at google+ har email adressen min registrert og sitter nok i en slags kø. Nå… tolmodighet! Kjenner jeg mer rett kommer jeg nok til å slite ut F5 knappen idag 😉

   Takk for invitasjon Anders!

   Og OBS folkens! Spammere har nå begynt den vanlige pishing virksomheten sin. -> http://www.dinside.no/873263/pass-deg-for-falske-invitasjoner-til-google%2B

   Svar på denne kommentaren

 16. Vidar Andreassen

  Det kan virke som om ryktet om at Google+ nå er åpent for alle er kun det, har derfor hivd ut invitasjoner ned til og med Tommy Lund.

  Men som flere har kommentert, det kan ta mange timer før invitasjonene kommer fram, og mange nye timer før dere kommer inn. Så vær tålmodig!

  Svar på denne kommentaren

 17. Invite ønskes ennå på:
  asannes (alfakrøll) gmail.com

  Fikk en link av Anders Pedersen tidligere, men nå far jeg bare 404 på den. Går de ut på dato tro? Var alltid fullt når jeg prøvde.

  Svar på denne kommentaren

 18. «Hey Google+ folks!

  As I bet you’ve noticed, we are facing pretty incredible demand for Google+ invites.

  As Engineering Director of Google+, I wanted to take a moment to explain why we’re growing the system slowly. First, we want to make sure our infrastructure scales so the service remains fast and reliable. Second, we want to ensure that bugs are fixed while there are still a relatively few people in the field trial.

  Things are going well with the systems right now so we feel comfortable enough to open up invites for a brief period. Our goal is to double the user base in the field trial. (Sorry, we’re not giving details about how many folks are in the field trial yet).

  So, in a few minutes, we’ll open up invites again.

  We continue to throttle invites, so please don’t mass invite folks as it won’t work. If you invite a handful of your most important friends and family you’re much more likely to get these folks into our system.

  Thanks again for providing so much wonderful feedback!»

  Svar på denne kommentaren

 19. Invitasjonen jeg fikk her først ble ingen suksess med 404 side ikke funnet på linken jeg fikk etter noen timer, men takk for forsøket Anders.. Fikk invitasjon fra en annen og kom inn etter et døgn.. Så nå får jeg hjelpe noen andre.

  Invitert jan og lapsklaus

  Svar på denne kommentaren

 20. Hei hei

  Er det nokre fleire som har invitasjonar å dele ut?
  Synes dette virke spennande og kunne gjerne tenke meg å «ride the wave» som dei sa sist gang ;P

  baard.hestetraeet [at] gmail.com

  Svar på denne kommentaren

 21. Vet jeg er sent ute, men dersom noen fortsatt har invitasjoner igjen hadde jeg blitt veldig glad for å få en.

  Edit: Invitasjon allerede mottatt, stor takk til Andreas Hauge Larsen!

  Svar på denne kommentaren

 22. Ønsker gjerne en invitasjon jeg også. Adressen den kan sendes til er andre.augestad krøllalfa gmail.com
  Satser på å få sendt ut noen invitasjoner jeg også så fort jeg er innenfor dørene.
  Ellers, er det noen her inne som har oppdaget noen spennende sirkler/hangouts?

  Svar på denne kommentaren

 23. Andreas Hauge Larsen

  Da tror jeg at alle til nå har fått invite. Kanskje noen har fått dobbelt opp siden det ikke alltid kom fram om det var sendt invite til de enkelte emailadressende over, men det får gå.

  Svar på denne kommentaren

 24. Beklager inaktivitet, men har ikke droppet mye innom tech-sidene mine i det siste pga forferdelighetene i Oslo og på Utøya. Halvard og Michal har fått invite fra meg. Kanskje dere fikk flere invites nå, kjenner jeg NRKBeta sine lesere behøver dere ikke be flere ganger for å bli nedspammet med invites! 😉 Digger dere, lesere av NRKBeta!

  Svar på denne kommentaren

 25. Forresten er tråden litt uoversiktlig, ettersom at flyttede kommentarer fra andre artikler opprinnelig ser ut til å være låst til nederst i kommentarfeltet. Er det mulig å få alle kommentarer til å fremstå kronologisk?

  Og til alle de kjekke menneskene som gir ut invitasjoner til Google+:
  Det settes stor pris på om det sies fra når man gir en invitasjon, slik at vi slipper å sende ut flere ganger alle sammen.

  Svar på denne kommentaren

 26. Hei! Setter stor pris på en invite! Har vært på facebook i en del år, men ikke veldig aktiv pga personvern og heller dårlig mulighet for å velge hva som skal deles med hvem.. Og facebooks tendens til å komme med nye varianter som deler mer uten samtykke! Googleplus virker som en bra løsning etter hva jeg har lest, spent på å prøve ut dette 🙂

  stig punkt bjorge snurr gmail punkt com

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *