nrk.no

Det sorte fåret i Pennyklubben

Kategori: Snacks

Pennyklubben Google Style
Pennyklubben Google Style

Pennyklubben Google Style

Å google seg selv er vel noe de fleste av de som lever på og av nettet gjør med jevne mellomrom. Nylig fikk vi inn denne litt morsomme saken fra vår jounalist-kollega i Pressfire/Dagbladet, Jarle Hrafn Grindhaug. Vi syntes den var verdt en deling.

Gjør man et søk i den norske utgaven av Google-bildesøk på «Pennyklubben» får man en rekke svært så relevante bilder i retur. Et skiller seg imidlertid ut. Godeste Grindhaug dukker opp som det eneste sorte fåret i en ellers så rosa pennyklubb.

Årsaken er selvsagt at journalisten her har sleivet litt med kjeften i en spillandmeldelse, og følgelig blitt plukket opp av Googles-algoritmer som relevant nok for det gode Pennyklubben-selskapet.

Så vær forsiktig med hva dere skriver på Internettet folkens… det finnes verre ting man kan ende opp som det det sorte fåret i enn akkurat Pennyklubben 😉

Hvordan er det med NRKbeta-brukerne? Finnes det flere og enda mer outrerte eksempler på bilder som dukker opp i sammenhenger de strengt tatt ikke burde dukke opp enn dette?

4 kommentarer

 1. Pål Andreassen

  Disse trenger SafeSearch Filtering off.

  Alternativ Citroen logo:
  Søk på Citroen logo på images.google.com. Klikk show more nederst og du finner en noe alternativ utgave.

  Rørlegger:
  Søk etter rørlegger (også her med SafeSearch av)

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.