nrk.no

Togparty til helgen?

Kategorier: Fildeling,Musikk og lyd,NRK & Video


Nei. Ikke toga. Tog. Da vi la ut en av verdens flotteste togturer for nedlasting i fjor vinter bestemte vi oss for å legge på en creative commons-lisens som tillater at dere der ute ikke bare kan se på, men bruke innholdet. Det kom inn mange spennende prosjekter etter konkurransen vi hadde. Men folk har ikke sluttet å lage kule ting av dette lange flotte opptaket.

Nå har 13 flinke DJ’er lagt musikk på hele turen. Så da trenger du bare en fabrikkhall, et fett anlegg og et stort lerret. Fyr opp RailwayRelay og du har som det ble nevnt et eller annet sted i omtalen av dette prosjektet et «instant warehouse party»!

Her er en kort smakebit fra Railway Relay:

Takk til alle som har tipset oss om dette fine prosjektet!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.