nrk.no

Spennende foredrag fra toppfolk streames på nett i dag

Kategorier: Konferanser og messer & NRK


Som vi har nevnt tidligere foregår NRKs fagdag 2010 torsdag 17. juni. Eller, om du leser dette ikke alt for lenge etter at det ble publisert: i dag.

I år hadde vi noen ekstra plasser til eksterne som raskt ble fyllt opp. Men frykt ikke. Vi skal prøve å dele så mye som mulig likevel. Nettsiden for fagdagen vil bli oppdatert fortløpende. Likevel kan vi her på NRKbeta gi dere direktelinkene til der livestreamingen vil starte for noen av de mest spennende sesjonene allerede nå:

08:40 – 09:55 Åpning og presentasjon: Morgendagens mediebedrift
Med Michael T. Jones, Google
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/645434

09:56 – 10:55 Paneldiskusjon: Hvordan omstiller mediehusene seg for nettframtida?
Med Michael T. Jones, Jo Christian Oterhals og Sindre Østgård. Moderator: Eirik Solheim
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/645439/

12:50 – 13:55 Trenger vi rusen?
Hans-Tore Bjerkaas, Anne Lindmo, Grete Strøm og psykologen Fanny Duckert tar diskusjonen på Trygdekontoret hos Thomas Seltzer.
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/645115

13:56 – 15:00 ESC Oslo 2010 – Share the Moment
Hva var visjonen og planene? Hvordan gikk det? Og hvilke refleksjoner gjør prosjektlederne seg i ettertid?
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/645114

14:56 – 16:10 Internettmangfold og autoritet
Med David Weinberger
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/645123

9 kommentarer

 1. Morten Skogly

  Google-foredraget funker ikke her hos meg, burde streames just about now.

  Ingen tilgang
  Klippet du ønsker å se er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vennligst prøv senere.

  Svar på denne kommentaren

 2. Nils Eivind Thune

  Streamingen ble brutt eksakt kl 09:55 – selv om Michael T. Jones fra Google ikke var ferdig enda – kan dere fikse det? …i det minste til de neste sesjonene? Altså slik at streamen blir stoppet når foredraget er ferdig, ikke når det skulle ha sluttet?

  Svar på denne kommentaren

  • Gunnar Holthe (svar til Nils Eivind Thune)

   Vi hadde tekniske problemer på morgenen, som ble forsterket av forsinkelser i programmet. Klippene i Nett-TV har start- og sluttfeil nå. Men vi har backup i programbank, så med litt redigering, skal vi få ut programmene i riktig form, forhåpentlig i løpet av morgendagen.

 3. Tine Jacobsen

  Nå spiller den de samme 30 sekundene eller noe før det stopper opp. ser ut som det hasr hengt seg opp. Fint hvis dere får lagt det ut i etterkant siden dette var mislykket.

  Svar på denne kommentaren

 4. Takk for at dere bragte inn Michael T. Jones og lot eksterne komme! Fikk virkelig inntrykk av at han er en som forsøker å se «The Big Picture». Paneldebatten var også interessant, men når mobile tjenester først var så i fokus savnet jeg debatt og synspunkt rundt Apples lukkede univers og sensur. Jeg tror heller ikke jeg hørte begrepet «sosiale medier» en eneste gang, noe jeg syns var litt pussig i denne settingen 🙂

  Svar på denne kommentaren

 5. Har akkurat sett foredraget «Fire framtids-scenarier for NRK 2025» som ligger i nett-tv sammen med de foredragene som nevnes i denne artikkelen. Er det bare meg eller er det presenterte framtids-scenariet svært politisk ladet?

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.