nrk.no

Nye episoder av kometkameratene til nedlasting

Kategorier: Fildeling,NRK & TV


img650x367

De gode nyhetene først. Vi har nå lagt ut episode 25-36. I full kvalitet til nedlasting via BitTorrent. Dere finner enkeltlenker til episodene i denne listen. Og full RSS med alle de nye episodene. Så de dårlige nyhetene. På grunn av rettighetsbegrensninger får vi bare lov til å ha episodene liggende ute 30 dager fra i dag. Så last ned av hjertens lyst med en gang.

Den samme begrensningen betyr dessverre også at episode 1-24 ikke lenger er tilgjengelig.

Vi jobber med et bedre system både for presentasjon av hva som er tilgjengelig for nedlasting på BitTorrent og tydeliggjøring av hvor lenge filene ligger ute. Vi prøver så langt det er mulig å produsere slik at vi har rettigheter til å la innholdet ligge ute til evig tid, men dette er ikke realistisk på absolutt alt innhold. Selv om det er rene NRK-produksjoner det er snakk om, er rettighetsavklaringene ganske komplekse. Musikk, formater, skuespillere, dukkemakere, tekstere, regissører og andre involverte gjør at vi desverre ikke uten videre kan distribuere alt NRK produserer helt fritt.

10 kommentarer

 1. Absolutt alt fra Kometkameratene på BitTorrent

  […] Oppdatering: Vi har desverre ikke lenger rettigheter til å la disse filene ligge ute for nedlasting. Så de er fjernet fra trackeren. Nye episoder er tilgjengelig i en tidsbegrenset periode her. […]

  Svar på denne kommentaren

 2. Eirik Solheim (NRK)

  Jeg må innrømme at jeg er litt usikker. Her har jeg bare forholdt meg til reglene vi har fått lagt ved.

  Men tror heller ikke at toppfolkene bak lyden og musikken her bevisst begrenser noe som helst. Men denne serien inkluderer både skuespillere, dukkemakere og andre som har sine egne kontrakter.

  Svar på denne kommentaren

 3. Kommer dere også til å legge ut de nye musikkvideoene? Hjemme hos oss har det vært mer populært å se (og høre) musikkvideoene fra de første episodene enn å se selve programmet om igjen.

  Svar på denne kommentaren

 4. Jon Ståle Carlsen (NRK)

  @ Thomas Goplen Jacobsen

  Ja det kan du, men det krever litt arbeid.

  For å få tekstingen til å vises i iTunes må videofilen og tekstefilen pakkes sammen i en fil av typen m4v.
  Om du har i OS X kan du gjøre det på følgende måte:

  Last ned og installer jubler & subler

  Åpne .srt filen i jubler, og lagre den igjen (kanskje ikke alltid nødvendig, men i min test måtte det til for å at at subler skulle godta tekstefilen)

  Start subler, og åpne videofilen fra filmenyen.

  Importer deretter tekstefilen via «import -> file» i filmenyen.

  Sett «norwegian» som språk på tekstefilsporet som dukker opp

  Lagre filen, og avslutt subler.

  Døp om videofilen fra .mp4 til .m4v.

  Nå skal du kunne i velge «subtitle -> norwegian» i Controls-menyen i iTunes.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.