nrk.no

Slik frir en geek

Kategorier: Moro & Video


Da Derick Childress skulle fri til sin kjære Emily Kern, syntes han det å sitte på kne foran henne ble for kjedelig. Som fotograf og nerd ville han gjøre noe helt spesielt…

I knew I wanted to find a very special way to propose to a very special woman. I liked the look of light writing, but I wanted to do something on a much larger scale. To my knowledge, a light writing of this size had never been done before. I had the idea of placing a camera at the top of a tall building and mapping out the words “Emily, will you marry me?” over part of the city. I used Google Earth to check out the views from several large buildings in downtown Raleigh, N.C. Since none of the letters could fall on areas that were inaccessible by foot, the requirements for the vantage point were very specific. I finally found the perfect spot – the top of the Clarion hotel. Luckily, the Clarion has a restaurant that is open to the public on the top floor. I went up one afternoon and snapped some pics for reference.

Resten av historien finner du på Dericks blogg. Og slik ble resultatet. Selve frieriet ligger fra 02:18 om du er av den ultålmodige typen:

(eller se den på Vimeo)

Og du kan jo ikke være noe dårligere vel? Les vår artikkel om hvordan du kan male med lys i mørket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.