nrk.no

LeWeb 2009 – direkte fra Paris

Kategorier: Det sosiale nettet,Konferanser og messer & Nettkultur


LeWeb er kanskje den viktigste konferansen for nettfolk i Europa. I desember møtes smarte hoder fra hele verden for å diskutere nettet i alle kontekster: Teknologi, kultur, trender, oppstarter og mennesker.

Tema for årets konferanse er «the real time web» – nettet som nå er mye raskere og sanntid enn noengang før – og mobile applikasjoner.(note to self – kabelen til HD-kameraet er en vesentlig del å ha med seg i bagen om man skal få ut video bedre enn iPhone…)

Programmet skal snart starte – og det er en særdeles interessant liste med talere og deltagere i år. Her presenter Loic og Geraldine Le Meur årets program:

programmet finner vi Michael Arrington fra TechCrunch, Ethan Beard fra Facebook, Violet Blue, Danah Boyd fra Microsoft og Harvard, Chris Brogan, Jack Dorsey fra Twitter, Chad Hurley fra YouTube, Andrew Keen, Tariq Krim, Om Malik osv. En imponerende liste.

Du kan se alle presentasjoner fra LeWeb direkte på leweb.net.

Og du kan enten følge firkantemnet #leweb på Twitter (det kommer til å være travelt!!) eller du kan følge 500 av desom faktisk er på LeWeb sier på en Twitter-liste som LeWeb har laget. Da får du alle tvitringer fra oss som er her på LeWeb, enten de er merket #leweb eller ikke. NRKbeta skal prøve å finne noen hovedlinjer og trender i alt dette, selve presentasjonene kan du som sagt se på leweb.net via en direkte videofeed på ustream.

Har du spørsmål om LeWeb – presentasjonene, folkene, firmaene – spør i kommentarfeltet eller på Twitter til @nrkbeta eller @osol.

8 kommentarer

 1. Mr. Solstad:

  «Glemte kabel til HD-kamera» holder ikke. Du trenger ikke kabel for å få ut video av 5D2. Du trenger en CF-kortleser.

  Løsning 1:
  bit.ly/52nV6P

  Løsning 2:
  Spør på Twitter om noen kan låne deg en CF-leser på LeWeb. 😉

  Begge løsningene er nobrainers. Garantert suksess.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.