nrk.no

Tekno episode 4 i kveld på NRK2

Kategorier: Fildeling,Foto,NRK & TV


tekno

Dagens episode:

Overdreven bruk av dataspill kan være verre enn alkohol og narkotikamisbruk. I Nederland behandles spillavhengige på samme klinikk som rusmisbrukere. Hva skjer når eldrebølgen inntar spillarenaen? Vi testet nintendo wii på eldresenteret. Med utstyr du selv har hjemme kan du lage dine egne animasjonsfilmer. Og det er bare fantasien og tålmodigheten din som setter grensen!

Episoden kan lastes ned i HD via BitTorrent:
Tekno Sesong 3 episode 4 – 1280×720 («HD-Ready»)
Tekno Sesong 3 episode 4 – 1920×1080 («Full HD»)

For dem som foretrekker gamleboksen: NRK2 klokken 21:30

IMG_0057

Om du vil vite mer om hvordan du lager animasjonsfilmer med datamaskinen din finner du en fyldig artikkel med linker til programvare og enkle forklaringer under tittelen: Nå kan du leke Gud.

Og om du vil lage timelapse av et helt år bør du lese «Hele 2008 på 40 sekunder».

Ellers er vi som vanlig åpne for innspill og tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

7 kommentarer

 1. Smører meg gjerne med tålmodighet, men gode sider som ikke oppdateres ER irriterende. Dessverre er torrent-teknologien den eneste måten å se NRK-programmer på, da streaming-løsningen deres kun fungerer på dagtid, når det er få brukere. På kvelden hakker løsningen så mye at en til slutt bare gir opp og laster ned via ulovlige løsninger i stedet.

  Lenkene så forresten fine ut. Personlig er jeg ikke så opptatt av fancy design, for meg er det viktigste at jeg 1. finner det jeg er på jakt etter på kortest mulig tid, 2. nettsiden hjelper meg å oppdage nye interessante programmer, som er relevant i forhold til det jeg selv interesserer meg for.

  Alle de kommersielle løsningene faller gjennom på begge punktene, sidene flyter over av informasjon og lenker til uinteressante programmer i tillegg til at de programmene jeg er interessert tar en evighet å finne. Dessverre.

  Svar på denne kommentaren

 2. Henrik Lied (NRK)

  Hei, Eirik,
  Eg er ein av utviklarane som arbeider med den nye torrentløysinga.

  Eg forstår godt at oppdateringsfrekvensen på feedene er frustrerande, og arbeidet som no blir gjort gjer at desse problemstillingane ikkje er like relevante lenger. Pr. i dag må vi manuelt endre XML-koden for kvar nye episode som blir lagt ut, og det er absolutt eit tapsprosjekt etter kvart som fleire serier kjem på BitTorrent.

  Vi arbeider no med ei bro mellom NRKs hovedsystem for alt av media, og dei andre eksterne kanalane der media blir publisert. Dette vil etter kvart føre til at det blir mykje lettare for deg som brukar å finne fram i BitTorrent-innholdet som blir tilbode her på NRKbeta.

  Som alltid: Vi tek gjerne imot innspel og tanker til korleis vi kan gjere dette betre! Ingen veit det betre enn dykk som er brukarane.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.