nrk.no

Uka som gikk (43)

Kategori: Uka som gikk


Forrige uke var hektisk for menneskene bak NRKbeta. Så hektisk at mange kanskje har begynt å lure på om det var noe i de falske ryktene fra 1. april i år.

Men vi kan berolige dere med at alt står bra til. Men noen ganger rammer omstendighetene vår lille blogg mer en andre. Og dermed kan uken oppsummeres med at vi søkte etter folk. Og at Hofseth kom inn i tolvte time og reddet oss med litt refleksjoner rundt skatteporno.

NRKbetaredaksjonen består hovedsaklig av Øyvind Solstad, Eirik Solheim, Marius Arnesen og Jon Ståle Carlsen. Vi har alle oppgaver i NRKs avdeling for nye medier og skriver artikler på NRKbeta når vi har tid. Heldigvis har vi stor lidenskap for denne siden og heldigvis blir vi kontinuerlig motivert av en meget engasjert og bidragsytende leserskare. NRKbeta har blitt større enn vi drømte om da vi startet og i høst har vi fått utvidet mandat til å bruke tid på denne bloggen. Likevel bidrar vi tungt inn i andre prosjekter også. Strategiarbeid, arbeid med nytt intranett i NRK (artikler kommer!) og bidrag til andre prosjekter i NRK. Det er jo bra – for det betyr at lesernes innspill og bidrag tas med videre inn i NRK-systemet og gir dere påvirkningskraft.

Herat, Afghanistan

Men da får vi også slike uker som forrige. Der Solstad, Solheim og Carlsen er opptatt med andre prosjekter og sistemann tok ut sin vel fortjente sommerferie. En ferie som det er godt mulig at vi kan få en liten rapport fra her på NRKbeta også. Arnesen har det nemlig med å velge litt utradisjonelle mål når han skal slappe av. Forrige gang han var på ferie krøp han i smuglertuneller på Gaza-stripen.

turkmenistan

Denne gangen er han på besøk i ferieparadisene Iran, Afganistan og Turkmenistan. Noe de spesielt interesserte kan lese mer om på Arnesens fritidsprosjekt HappyGoLucky.no

IMG_0500

Så i denne oppsummeringen får vi bare slå fast at en uke uten publisering gir et fall på 25% i trafikktallene. Og samtidig forsikre dere om at NRKbeta lever i beste velgående og at dere kommer til å fortsette å få informasjon, refleksjoner og tanker gjennom denne kanalen i ukene fremover.

2 kommentarer

  1. Eirik Solheim (NRK)

    Som nevnt i artikkelen. Detter er Arnesens fritidsprosjekt. Og han eksperimenterer med alle mulige former for rettigheter på sine egne bilder. Sikkert verd en kommentar fra ham selv også.

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.