nrk.no

Rask påminnelse: Tekno i kveld på NRK2

Kategorier: Fildeling,NRK & TV


tekno

I kveld starter neste runde av Schrödingers Katts teknomagasin. Vi i NRKbeta kommer innom noen av programmene senere i høst, men dere bør jo uansett benke dere foran NRK2 klokken 21:30 i kveld.

Eller, enda bedre: laste ned første episode i HD med en gang.

12 kommentarer

 1. Hans Petter Birkeland

  Har ventet på dette siden forrige sesong, men jeg får ikke lastet ned. Bruker Transmission, som sier:
  Data er ikke fullstendig tilgjengelig. Laster ned fra 0 av 1 tilkoblet nedlaster – inaktiv.

  Svar på denne kommentaren

 2. @Kenneth De har bytta ut Are med en annen tulling = meg 🙂

  @Rolf Hm, jeg seeder ihvertfall den laveste oppløsningen og ser 19 i svermen, og på den høye oppløsningen (som jeg henter ned nå på 36%) ser jeg 15 seeds og 20 peers. Bruker Vuze. Kommer til å la den stå og surre ei god stund jeg ihvertfall (siden jeg er med i sendinga :).

  Det pleier jo å ta litt tid før klienten ser alle seeds og peers, kanskje de popper opp hvis du lar den gå ei stund? Eller har det løst seg?

  Svar på denne kommentaren

 3. Så ikke programmet i går, men fikk med meg forrige runde. Syntes det var ubehagelig å se på.

  – Det å gå rundt på gata og spørre 50 år gamle damer om de vet hva «torrent» betyr er ikke bare uinteressant, det føltes om programmet rakket ned på vanlige folk fordi de ikke er inne i fagspråket vårt.

  – Spilltesteren virket ikke som han var interessert i spill, det føltes som det viktigste var å slå programlederen, og fortelle henne at han kom til å slå henne. Bare pinlig.

  – binAre var totalt uinteressant for meg som IT-interessert. Jeg aner ikke hvem som er målgruppen for dette innslaget, men det hadde passet bedre i barne-tv enn i Tekno.

  Har dere sett ITavisens Klikk TV? De hadde noen bak mål-innslag de også, men når du skal lage et program for IT-interesserte, så må du ha programledere som fremstår som medlemmer av målgruppa, og innholdet må være informativt og morsomt, og det syntes jeg Klikk TV fikk til i mye større grad enn Tekno.

  En kjapp fix er nerdete t-skjorter! 🙂

  Svar på denne kommentaren

 4. Kirsten Lundem

  Jeg synes det er kjempespennende å følge nye trender og teknologi!
  Ettersom jeg jobber i miljøbransjen, skulle jeg (og sikkert flere med meg)ønske meg at programmer som sendes kan ha med en liten tekst som f.eks «Husk at alt utrangert EE-avfall (Elektrisk- og elektroniksk avfall) leverer tilbake til forhandler eller til din miljøstasjon.
  På denne måten kan vi kanskje oppnå at mer EE-avfall finner veien til riktig behandling, fremfor at de går i søpla og dermed forårsaker at miljøgifter lekker ut.
  Tusen takk.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.