nrk.no

Ein milliard varsel frå yr.no

Kategorier: Nettjenester & NRK


vaeret

Erlend Sollund ble mannen som så på varsel nummer en milliard fra yr.no. Onsdag formiddag sjekket han værvarselet for Narvik på yr.no, med det ble han en av dem som mottok varsel nummer 1 000 000 000, eller en milliard.

I dag tidlig la yr.no ut denne meldinga: I dag passerer yr.no truleg ein milliard utstedte varsel. Blir det du som får sjå rekordvarselet? Frå lanseringa i 2007 og fram til 8. juli kl 9 har yr.no utstedt totalt 999.124.567 varsel. yr.no utsteder for tida mellom 200 000 og 300 000 varsel i timen, d.v.s. at vi truleg passerer ein milliard utstedte varsel midt på dagen i dag. Brukaren som får sjå varsel nr 1 milliard vil få opp ei melding med eit telefonnummer. Ring oss om du ser denne meldinga!

Erlend Sollund ble altså førstemann! yr.no spådde at milliarden ville bli passert midt på dagen. Allerede kvart på elleve var milepælen nådd.

– Det skjedde i Narvik og Tvedestrand samtidig, og i løpet av den totale måleperioden på to-tre minutter var det rundt 25 personer som sjekket varselet for disse byene, sier Erik Bolstad.

Se bilder av Erlend Sollund og les intervjuet med han på yr.no.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.