nrk.no

Når Linda Thompson vil spille inn en ny plate…

Kategorier: Fildeling,Markedsføring & Musikk og lyd


Linda Thompson var en av de mest interessante folk-artistene på 70-tallet (en stund gift med Richard Thompson fra det originale Fairport Convention) . Som de fleste andre, har også hun blitt rammet av endringene i musikkbransjen. (Selv ikke en så dyktig artist får platekontrakt i dag!) Hun planlegger å spille inn et nytt album men trenger hjelp til å finansiere prosjektet. Hun tilbyr derfor fansen å bli med og investere, fra $10 til $100.000 gjennom The Hector Fund. Hvis noen skulle være så greie å spytte i $100.000, lover Linda Thompson at hun ikke skal spille inn albumet det første året:

«For $100,000 I won’t make the record at all – in fact, I won’t make a record for the next year. You can say you’re responsible! Hell, I’ll even tell everyone you’re responsible. Imagine the rush, the power, the heady trip! It will be like being a record executive in the eighties all over again!»

Les mer her: Linda Thompson og The Hector Fund

Her kan du også laste ned gratis en av hennes nye sanger 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.