nrk.no

NRK søker nye medarbeidere

Kategori: NRK

NRK Marienlyst

NRK Marienlyst
NRK Marienlyst

Vi er i gang med å legge om store deler av hvordan nettet i NRK er organisert, og trenger i den forbindelse flere flinke folk som kan være med å ta NRK inn i en svært spennende tid.

Målet med omleggingen er at NRK skal bli bedre på oppdatering, nett-tv, tjenester og utvalgte satsninger.

Vi vet at mange av dere som følger oss her på NRKbeta er svært flinke nettmennesker og sitter med den kunnskapen vi jakter på når vi skal styrke oss på Internett:

– For å oppfylle oppdraget og nå målene våre må vi samle krefter og sikre oss nødvendig kompetanse. Derfor søker vi både internt og eksternt etter journalister, redaksjonelle ledere, deskere og utviklere som kan bli med på å løfte NRKs tilbud på nett, sier nettsjef i NRK, Sindre Østgård.

NRK skal opprette en ny frontdesk som etterspør, mottar og prioriterer innhold levert av nettjournalister over hele landet. Desken har det redaksjonelle ansvaret for nrk.no`s forside. Til frontdesken søker vi frontredaktør, frontsjefer (vaktsjefer), forsideredigerere og en deskutvikler.

For å få NRKs innhold og journalistikk raskere og bedre ut på nettet, oppretter vi også en sjangerdesk. Desken skal koordinerer og produserer nettinnhold innen kultur, underholdning, livsstil og teknologi. Den samarbeider tett med redaksjonene i programdivisjonene og med frontdesk om presentasjon på forsiden. Til denne desken trenger vi redaksjonssjef, reportasjeleder og nettjournalister.

NRK har også opprettet en on-demand-redaksjon som skal gjøre nett-tv-, nettradio-, podkast-, nedlasting- og IPTV-tilbudet på nrk.no bedre. Til denne redaksjonen søker vi programsettere som skal jobbe med å forvalte og presentere innholdet. I tillegg søker vi en multimediaprodusent med ansvar for eksterne tjenester (for eksempel YouTube)

Vi søker også etter en nettjournalist i NRK Nyheter og en som skal jobbe med Lydverketbloggen

På utviklingsiden har vi også behov for flinke folk som kan Java og .NET

Les mer de ledige stillingene her:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?company_id=238765

31 kommentarer

 1. Kent_Sigurdsen

  Morsomt!

  Satt nettop og tenkte på det at tenk hvor KULT hadde det vel ikke vært og jobba i NRK.

  Så kommer denne, fiffig at jeg tenkte på det!

  Mulig jeg er synsk!

  Svar på denne kommentaren

 2. Vil dette seie at NRK sin ansetjingsstopp er oppheva (om enn for berre ein kort periode?).

  Hald igjen eit par stillingar eit halvår da, eg søkjer meg til Nynorsk Mediesenter dette kullet 😉

  Svar på denne kommentaren

  • Iacob (svar til tanketom)

   Nei, den gjelder nok fortsatt, men dette er et unntak. Et unntak vi som er opptatt av NRKs fremtid på nett er veldig glade for.

 3. Audun Sæther

  NRK er en bedrift jeg godt kunne tenkt meg på jobbe i, på en eller annen måte. Synd at NRK her i Trondheim har full stopp når det gjelder nye stillinger – men det er vel lov å krysse fingrene 🙂

  Svar på denne kommentaren

 4. Dette er bare supert. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i NRK. I itllegg er nettarbeid det jeg liker best å jobbe med! Erfaring fra nett og nettjournalistikk har jeg og! Da blir det søknadsskriving neste uke!!! Hurra!

  Svar på denne kommentaren

 5. Jeg har jobbet som journalist i NRK radio.
  Det var flott med mange hyggelige og kompetente kolleger og spennende oppgaver.
  Men elendig betalt.
  Jeg måtte takke for meg og finne noe annet for å få mulighet til å kjøpe egen bolig i tillegg til å betale studielån. Ja, det var ergelig.

  Svar på denne kommentaren

 6. NRK søker Driftsingeniør Linux

  […] stund er hele 571 toppfolk innen IT, media og kommunikasjon som er medlem av gruppen. Da vi annonserte etter nye nettfolk tidligere i år fikk de som er med i LinkedIn-gruppen beskjed […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.