nrk.no

Tekno episode 3 for de som ikke vil vente til i morgen

Kategori: TV


Og her på NRKbeta får dere jo herligheten i HD også. Denne gangen i 1280×720. I en fil som nå skal være mer kompatibel med Playstation og andre bokser.

Link til torrent for Tekno episode 3: tekno.s02e03.1280×720.h264.NRK.mp4.torrent

Og oppdatert RSS: http://nrkbeta.no/torrent/teknokatta/teknokatta2009.rss

Skrik ut i kommentarfeltet om dere vil ha 1920×1080 også.

Denne gangen får du blant annet høre om 3D-skjermer, strategispill til forsvaret, hva du bør gjøre om du søler Cola i tastaturet og hva som er Cecilie Moslis favorittdings.

Husk også at du kan være med i konkurransen om å få din egen reportasje sendt på NRK. Men kun kort tid igjen!

NRKbeta er innom og snakker om det faktum at datamaskinene begynner å bli så kraftige at de kan gjøre skikkelig analyse av billedinnhold. Vi demonstrerer et kamera som tar bildet når folk smiler og filosoferer litt over hva vi kan forvente videre.

Andre saker om dette temaet:
Google kjenner igjen ansiktet ditt
TinEye – finner bildene folk har stjålet fra websiden din
Shazam ID – partytriks for mobilen

Oppdatering:
Link til iTunes-feed og RSS med vanlig nedlasting for iPhone osv. finner dere på denne siden: http://nrk.no/podkast/ (Men jeg vet ikke nøyaktig når den blir oppdatert med siste episode).

Oppdatering2:
Nå har vi lagt ut denne episoden på http://nrkbeta.no/video også. Desverre (eller heldigvis) er vårt bittorrenttilbud så populært at den maskinen sliter litt for tiden. Uansett kan dere laste ned iPod-vennlig versjon der. Vi jobber med å få opp igjen ytelsen slik at avspilling direkte fra siden også skal fungere igjen.

25 kommentarer

 1. Jeg ser ikke helt poenget med 1080p i denne typen programmer. Her funker det fint nok med 720p etter min mening. 1080p er derimot fint i filmer, drama serier, naturprogrammer e.l. hvor bildet faktisk har stor betydning for helhetsinntrykket.

  Svar på denne kommentaren

 2. Nå har jeg prøvd å bite det i meg, men det går ikke lenger, jeg må få det ut! Det er skandaløst av et teknologimagasin fra en vitenskapsredaksjon å ikke få navnet på "Fraunhofer" riktig, igjen og igjen 🙂

  Svar på denne kommentaren

  • Dette er slått av på alle torrents og handler om at vi ønsker best mulig statistikk og at vi må skjerme trackeren for uønsket bruk.

 3. Kjetil Kjernsmo

  me three. Vil ha 1080! 🙂 Jeg har ikke fått testet HTPCen min med 1080 ennå, men all hardware er på plass, så det hadde vært fint å få sett om boksen klarer det som det er nå, eller om jeg må gjøre noen med grafikkdriverne. Og hvis det skulle funke fint er det jo alltids best med høy oppløsning.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.