nrk.no

NRKbeta skal ikke legges ned

Kategorier: Moro & NRKbeta


Nei, NRKbeta skal ikke legges ned. Det var en aprilspøk. Mange gikk på den, mange ikke. Vi fikk en støttegruppe på Facebook (som raskt forsvant igjen), vi har fått bekymrede meldinger og gratulasjoner med nye jobber, og har klart å lure nettfolk i store konkurrerende nettsteder.

Hva høres ut som en spøk men er det ikke?

Det er mange store nettsteder med bra spøker i dag. Vi skal ikke begynne å liste dem, men har derimot et annet spørsmål: Hvilke teknologinyheter tror du vil vil se de neste 12 månedene, fram til 1. april 2010 – som er så utrolige at folk kommer til å tro det er en spøk, 1. april eller ikke?

6 kommentarer

  1. Øyvind Solstad

    Takk for tips. Men nå var det ganske mange som gikk på denne. Har fått minst 15 mail, flere Twittermeldinger og folk som har spurt oss om de nye jobbene. Du får kose deg med at du gjennomskuet oss. LOL-taggen ga jo bort endel da – for de som så den…

    Svar på denne kommentaren

  2. Litt OT, men kan man si opp lisens? Og hvordan er det med digitale sendinger – før så ble man automatisk lisensbetaler om man kjøpte TV med antenneinngang, er det det samme nå eller må TVen ha riktig digital dekoder? Kjett for oss som bruker TV som dataskjerm at de må kjøpes i familiens lisensbetalers navn selv om TVen aldri har vært halve nær en antenne. NRK ser man på via iTunes og nrk beta 😀

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.