nrk.no

Photoshoppa damer

Kategori: Markedsføring


Alle fjesene og kroppene på bladene i kiosken er photoshoppet halvveis til månen. Du vet det, men kanskje det er bra og bli minnet på det. Og kanskje jenta på 14 trenger å bli minnet på det ekstra mye?

Jeg synes denne kampanjen i Berlin er kjempefin. Den er full av detaljer – som passer veldig bra på t-banestasjoner hvor folk typisk har mange minutter til å studere det som henger foran nesen på dem.

Se reklamene i bildeviseren over eller i dette settet på Flickr.

Oppdatering: Dette er visst et stunt – men det blir jo ikke dårligere av det!

Tidligere på NRKbeta: Snakk med datteren din før skjønnhetsindustrien gjør det

7 kommentarer

 1. Ole Martin Kristiansen

  Definitivt et interessant tema. Det hadde vært morsomt å få se før og etter versjoner til bilder som vi finner i slike blader (vet ikke hvilke som er verst). Kanskje en idé til en ny artikkel her på NRKbeta?

  Svar på denne kommentaren

 2. Jon Ståle Carlsen

  Jeg tror kampanjen i utgangspunktet er ment for å selge CD´r, og så er det noen som har adbustet den ved å printe ut Photoshop-paletter og limt dem på toppen for å tydliggjøre den tunge manipuleringen.
  Det er enklere å legge merke til det her

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.