nrk.no

Har du prøvd å legge inn en kommentar?

Kategori: NRKbeta


Da har du kanskje opplevd at sidene til NRKbeta har fått en helt annen utforming enn du er vant til? Det skyldes at vi hadde installert en plugin i WordPress som skulle gi iPhone-brukere (som vi har ganske mange av) en litt bedre side. Dessverre begynte denne å tulle, og vise iPhone-sider i nettlesere som ikke var iPhone. Den er derfor slått av inntil videre. Takk til alle som har sagt fra, så da burde det være mulig å få lagt inn kommentarer igjen.

4 kommentarer

  1. Sebastian Steinmann

    Fantastisk at IPhone ikke bare kan bruke et eget stylesheet slik som andre lesere.

    Eller som vi konkluderte med i webkafeen:
    «IPhone-brukere er så dumme at de ikke forstår hva de skal gjøre hvis det ikke er enorme knapper og smooth gradients.

    Svar på denne kommentaren

  2. Øyvind Solstad (NRK)

    Det er akkurat det som skjer med denne plugin’en Stian. Når den detekterer at det er en iPhone så viser den siten med et annet stylesheet. Ikke verre enn det.

    Jeg tror ikke den konklusjonen dere kom med på webkafeen er spesielt dekkende, hverken for NRKbetas lesere generelt eller iPhone-brukere spesielt.

    Grunnen til at vi hadde denne funksjonen er ikke at noen er dummere enn andre men at det er bedre å vise optimaliserte sider slik at vi får gladere brukere. Dette gjør både VG og Dagbladet nå, og det tror jeg de vinner masse trafikk på – siden iPhone-brukere er veldig aktive med surfingen sin. Dessverre har ikke nrk.no fått ordnet det samme ennå…

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.