nrk.no

Tre promofilmer for NRK P2 – hva synes du?

Kategorier: Markedsføring, NRK, Radio & Video


NRK P2 har i disse dager ute tre promofilmer for kanalen. Hver av de tre filmene begynner med at en tyv gjør noe galt. Så hører de P2 med programlederne Hans-Wilhelm Steinfeld fra Dagsnytt Atten, Gunnar Danbolt fra Kunstreisen og Anne Cathrine Straume fra Kulturnytt

Og vi lurer jo på hva du synes? Du kan fritt legge filmene på nettstedet ditt ved å klikke deg gjennom til YouTube og hente embed-koden der.

23 kommentarer

 1. Sikkert greie nok de promo-videoene der, uten at jeg mener så alt for mye om de.

  Det som jeg mener hadde vært interessant er flere artikler som omhandler det tekniske i forskjellige tv-produksjoner.
  Feks. som den artikkelen dere hadde om Himmelblå, hvor man listet opp hvilket kamera, redigeringsprogram og i tillegg gjorde rede for hvorfor akkurat det ble brukt.
  Da kan man «være» med i arbeidet for en nyhetssak, hvor en nyhetsreporter er ute på oppdrag for Dagsrevyen. Hva skjer med råmaterialet etter intervjuet er gjort og frem til det vises som en sak på Dagsrevyen.
  Evt. hvordan andre forskjellige tv-programmer spilles inn og redigeres.

  Kanskje man røper diverse bedriftshemmeligheter, men slikt synes i alle fall jeg er uhyre interessant.

  Svar på denne kommentaren

 2. Nå er jeg veldig vanskelig å begeistre når det kommer til reklame-/promofilmer, men jeg ser poenget i filmene.

  Men er det så smart å ha en protagonist ingen identifiserer seg med? Hadde det ikke vært bedre å bruke en hovedperson som menigmann kunne se seg selv i?

  Svar på denne kommentaren

 3. Kidsa er kriminelle. P2 får de på andre tanker. Hmmm. Litt for enkelt?
  Fortell oss HVA dere er, ikke for hvem dere er/ikke er. Få til kanal-zapping på radio! La uvitende lyttere vite om klassikere/kanonprogrammer som går til faste tider. (ala TV 2 i alle år, der seere nesten ikke trenger programguide).

  Svar på denne kommentaren

 4. Er det ironi i valg av musikken til promoen?

  «Got to admit its getting better, getting better all the time – can’t get no worse» ? 😉 Alltid morsomt når folk bruker denne sangen i reklame/promoøyemed. Hvem husker ikke Philips sine reklamer. Jeg sang iallefall slutten på verset hver gang jeg så dem 😉

  Svar på denne kommentaren

 5. Synes de er så som så. Spesielt likte jeg ikke Steinfeld-reklamen så veldig godt, men dette har vel også noe med at jeg ikke er så spesielt «interessert» i Steinfeld.

  Er forresten enig med han som spurte om info om hvordan disse filmene har blitt laget. Men dette kan selvfølgelig være fordi jeg driver med amatørfilm selg. Det er alltid interessant å lære mer om hvordan det gjøres.

  Svar på denne kommentaren

 6. Angående promofilmer, NRK2 hadde en promofilm for flere år siden hvor en gutt fyrer av flere skudd i panseret på en bil, før en tekst eller noen sier at «livet er ikke som på film» eller noe sånt noe. Har lett lenge etter den på Youtube og andre lignende sider men den er helt umulig å finne. Er det mulig at dere som har mye med NRK å gjøre kan finne den i arkivet og laste den opp til Youtube eller noe sånt?

  Svar på denne kommentaren

 7. Vet ikke helt jeg. Dette synes jeg ble frøktelig enkelt. Det heller litt benin på bålet jeg har brennende i hodet, der jeg tenker at p2 tror at med folkopplysning skal jorden reddes. At alt ordner seg hvis vi bare får trukket frijazz eller emanuel kant inn i debatten.

  Hva om de hadde laget noe som overrasket oss virkelig. Som viste litt av den sprengkraften som av og til er å finne i kanalen? I stedet for å skildre en litt teit utopi, der p2 er det viktigste i livet til folk.

  Svar på denne kommentaren

 8. veldig spent på hva moralen/målgruppen egentlig var tenkt som. sikkert ikke mulig å få vite hva som var bakgrunnsideen, men at tre personer som alle har til felles at forsyner seg av rikes goder skulle slutte med det fordi de hører på p2 må jo være elitens forsett. tror ikke kidsa slutter hverken å rippe eller høre på p2 av denne grunn…

  Svar på denne kommentaren

 9. Ikke Ante akkurat « zagabå

  […] Jeg har nettopp gitt min tilbakemelding hos NRKbeta på de 3 nyeste de har laget for P2. De ligger her. Om du mener noe spes om de 3 filmene er det mulig å legge igjen kommentarer under artikkel og […]

  Svar på denne kommentaren

 10. Anne Karin Westvik Dale

  Jeg reagerer med sinne på at min favorittkanal reklamerer for seg selv ved å bruke kriminelle som forbilder… Videoene er laget med en stor posjon humor, men «hensikten helliger aldri midlet», selv ikke i P2! Enig med Øyvind, som sier: «Er dette en oppfordring til barn/ungdom at det er greit å stjæle, bare de hører på P2?»

  «Feite» eller ikke, budskapet har i alle fall en svært dårlig innpakning!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.