nrk.no

Flyttingen er igang!

Kategori: NRKbeta

NRKbetas nettsider i 2008

Redesign

Får du ikke postet kommentarer i dag? Her er svaret:

Vi annonserte for en stund siden at vi jobbet med litt redesign og litt oppdatering av NRKbeta. Og ikke bare det, men vi skal flytte det hele til ny maskin. Det betyr i korte trekk at de neste to til tre dagene blir litt unormale. Først en liten periode uten nye artikler og med kommentarmuligheten slått av.

Så en periode der http://nrkbeta.no tar deg videre til en veldig stygg URL, men med veldig ny og fin NRKbeta. Og så, til slutt. Alt vel på ny maskin med WordPress 2.6.2 og fiiine plugins og nytt tema og nye muligheter. De rent grafiske endringene er i første omgang ikke store (bildet i denne artikkelen er fra den nye versjonen av NRKbeta). Men temaet vi har valgt gir stor fleksibilitet. Her kommer vi til å lytte til dere lesere og bygge og endre «mens vi går».

Oppdatering:
Og så glemte vi å nevne at dere kan sende oss meldinger på Twitter og god gammeldags epost mens kommentarene er slått av

4 kommentarer

 1. Jesper Thøgersen

  Veldig pent og oversiktelig, og godt oppdatert i forhold til dagens standarder (uten å være for glorete). De små detaljene gjorde seg godt. Eneste jeg har å sette fingeren på på stående fot er kjipt HTML-resizing på artikkelbilder i sidebaren. Hva med å generere thumbnails? 😉

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Jepp, det kommer av at bildene er lastet opp UTEN å generere thumbnails i den gamle løsningen. Så vi må gå igjennom alle sammen for at det skal se ordentlig ut. Det kommer vi kanskje ikke til å gjøre med alt før vi er helt sikre på at vi har en løsning som funker med bildeopplasting.

  På nye artikler vil det se fint ut.

  Svar på denne kommentaren

 3. Nytt design på NRKbeta

  […] mentalt, og på tegneblokka. Våre brukere, altså Dere, har opp gjennom det siste to årene siden vi sist endret designet gitt oss masse nyttige innspill og tips til forbedringer. Det er disse innspillene, samt en rekke […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.