nrk.no

Nå kommer de…

Kategorier: Moro & Video


Dette har noen av oss gledet oss til i over 20 år, endelig kommer de. Da er det bare å rote rundt i skapet og finne lyssverdet, komme seg inn i skogen, alliere seg med nærmeste Ewok-gjeng og finne den kraftstasjonen. Filmen ser du etter et lite hopp fra forsiden…

Si fra om dere ser de hengende over Norge noen steder!

4 kommentarer

  1. Stormtroopers leverer posten

    […] Nå som Posten Norge har fått ny profil, regner jeg med at hvite Stormtroopers kommer til å levere posten i nabolaget. Med syk presisjon og i et rasende tempo. Skipet deres er jo allerede spottet… […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.