nrk.no

Navn til mediatjeneste: stem på din favoritt!

Kategori: NRK


Som et ledd i all eksperimenteringen vi gjør her på NRKbeta har vi bestemt oss for å teste ut tidligere omtalte Google Docs sin støtte for skjema og sette igang en uformell avstemning i forhold til alle de gode navneforslagene som har kommet opp. Dere velger enkelt og greit det navnet dere liker best i menyen under og trykker «Submit». Så langt har jeg ikke funnet en måte å begrense antallet stemmer dere kan gi, så her må vi bare be om ærlighet og høflighet. Med andre ord er det flott om dere bare svarer en gang.

Oppdatering:

Denne avstemningen kommer ikke nødvendigvis til å kåre et vinnernavn. Se på det som nok et eksperiment for å sirkle inn de mest populære alternativene.

Følgende oversikt viser svarene så langt. Vær oppmerksom på at grafen under bare oppdateres på visse tidspunkt. Med andre ord vil ikke din stemme dukke opp før etter en god stund. Vær tålmodig. Finn på noe annet og kom tilbake hit senere i dag.


Dersom dere føler at vi mangler noen av de beste forslagene i denne oversikten er det bare å si fra i kommentarfeltet. Vi kommer uansett til å plukke ut de mest populære forslagene og poste egne artikler for detaljdiskusjon av dem.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.