nrk.no

Lag wallpaper til Snoop Dogg

Kategorier: Design,Markedsføring & Nettjenester


Ego trippin

Et av bidragene som har kommet inn til Crestocks Snoop Dogg-konkurranse.

Bodø-firmaet Crestock har fått med Snoop Dogg på en konkurranse der fansen skal lage såkalte wallpapers til tre av Snoops låter. Alle bidrag må være 2560 x 1600 piksler, inneholde ordene «Ego trippin» og sangtittelen for hver av de tre rundene. De tre låtene er «Sensual Seduction» i første runde, «Life of Da Party» i andre og «My Medicine» i tredje runde. Vinnerne får iPoder og en MacBook air.

Man kan stemme på favoritten sin hos Crestock, men det er en jury som avgjør hvem som vinner i hver runde.

Dette er en bra måte å engasjere fansen på. Og det gir Crestock nye brukere, siden man må lage deg en konto for å få sendt inn bidrag. Nettsteder som selger bilder kjemper for oppmerksomheten i et marked med mange aktører. Og konkurranser som dette – med en megakjendis som Snoop – vekker oppmerksomhet.

(via NRK Nordland)

1 kommentar

  1. Har Du en Bærekraftig Internettstrategi? fra Black Hat SEO

    […] eksempelvis nettaviser nås gjennom bruken av Digital PR. Det er lite sannsynlig at andre tiltak i samme grad vil kunne generere denne type linker som man oppnår med Digital PR, og  slike linker vil kunne […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.