nrk.no

Hvem får spille på Norwegian Wood?

Kategorier: Musikk og lyd,Nettjenester & NRK


Urørt Underwood

400 av bandene som er med på NRKs Urørt, meldte seg på en konkurranse om å få spille på den såkalte Urørt Underwood-scenen på Norwegian wood lørdag 14. og søndag 15. juni. Lørdag spiller Madrugada på hovedscenen, søndag bla. Alanis Morrisette.

Åtte band får være med på Urørt Underwood. Årets Urørt 2008, Matias Tellez er alt med, og så bestemmer dere publikum og en jury resten av bandene. Juryen består av Maya Vik (Bassist i Montée og Furia), Morten Møller (Gramo), Håkon Moslet (Musikksjef i P3), Henning Severud (Prosjektleder i Urørt), Jørgen Roll (Festivalsjef for Norwegian Wood) og Sten Randers Fredriksen (Festivalsjef for Norwegian Wood).

Du stemmer på dine favorittband her, avstemningen varer fram til 18. mai!

3 kommentarer

  1. Filmpolitiets kortfilmpris

    […] Når du er ferdig med å høre gjennom låtene til årets “Urørt Underwood” – og avgitt stemmer – er det bare å benke seg med Filmpolitiets kortfilmpris. Her skal det stemmes igjen! Hele 73 filmer er med i konkurransen om 10 000 kroner som vil bli delt ut til den filmen som får flest stemmer. Utdelingen skjer på Kortfilmfestivalen i Grimstad, mandag 16. juni 2008. […]

    Svar på denne kommentaren

  2. Urørt Underwood-vinnerne kåret

    […] Vinnerne av Urørt Underwood-konkurranse er kåret! Urørt har vinnerne! Norwegian wood p3 urørtDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.