nrk.no

NRKbeta-gruppe på LinkedIn

Kategorier: Det sosiale nettet & NRKbeta


Mange brukte nettstedet LinkedIn lenge før Facebook tok av, og bruker LinkedIn til å holde oversikt over kontakter i eget og andre firmaer. Du får f. eks. beskjed når en kontakt bytter jobb eller når en kontakt av deg legger til nye kontakter. Du kan stille spørsmål til alle brukere på LinkedIn, anbefale kontakter av deg til andre og legge ut jobbsøknader. LinkedIn har tusenvis av medlemmer i Norge, så derfor tenkte vi at det var interessant å opprette en egen gruppe på LinkedIn for våre lesere.

NRKbeta på LinkedIn

Det foregår ikke noen diskusjon eller annen aktivitet i gruppen. Eneste hensikt er at dere som ønsker kan melde dere inn – slik at andre medlemmer av gruppen kan kontakte dere. Kanskje noen av dere er ute etter ny jobb, eller ønsker å kunne kontakte andre om prosjekter o.l.?

Her er i hvertfall linken: Invitasjon til NRKbeta LinkedIn-gruppe

Om du er medlem på LinkedIn, vil et klikk på invitasjonslinken melde deg inn i gruppen. (Vi forbeholder oss dog retten til å godkjenne/hive folk ut igjen, uten at jeg helt kan tenke meg hvorfor vi skulle være nødt til å gjøre det.)

Her er en liste over medlemmene i NRKbeta-gruppen (bare synlig for medlemmer i gruppen).

Oppdatering

Det tok helt av! 65 medlemmer på en drøy time. 🙂

6 kommentarer

  1. Øyvind Solstad (NRK)

    Takk, Per. Gruppen vår har nå rundt 250 medlemmer innenfor teknologi, nett, IT, konsulent-tjenester, design, radio/tv, prosjektledelse, journalistikk og markedsføring. En svært kompetent gjeng!

    Svar på denne kommentaren

  2. Diskuter på LinkedIn

    […] For en stund siden, lagde vi en NRKbeta-gruppe på LinkedIn – et sosialt nettverk for å holde profesjonell kontakt med kolleger og bekjente i andre selskaper. Pr. i dag – fredag 29. august 2008 – har NRKbeta-gruppen 340 medlemmer innenfor IT, teknologi, kommunikasjon, reklame og media. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.