nrk.no

Hva slags musikk spiller NRKbetas lesere?

Kategorier: Det sosiale nettet,Musikk og lyd & NRKbeta


Etter at Anders kastet seg ut i «Kevin Bacon game i musikkens verden», ble vi nysgjerrige på hva slags musikk NRKbetas lesere egentlig spiller? Det er sikkert like variert som været i Norge anno 2008, men hvordan finner vi det ut? En måte er å lage en gruppe på last.fm. Så det har vi gjort.

Last.fm NRKbeta

Foreløpig er det helt tomt på listene over musikk spilt av NRKbetas lesere…

Neste trinn er at dere som bruker last.fm, melder dere inn i denne gruppen. Om en stund følger vi opp med mere informasjon om det å finne musikk på nettet, hva slags musikk dere spiller osv.

5 kommentarer

 1. Ikke helt med tema, men bare måtte dele denne sangen…
  ubu.artmob.ca/sound/komar_melamid/KomarMelamid_The-Most-UnwantedSong.mp3

  Ligger ett par linker til saker som forklarer litt om den her: polymath.wikidot.com/2008-04-18-worstsong

  Er ikke sikker om det er best å lese materialet først…

  Har aldri brukt last.fm, men lurer på om det går an å finne den der? Og i så tilfelle er det mer en 200 folk som liker den? 😉

  PS – var nettop inne på last.fm og serveren er nede; fant følgende forklaring på wikipedia:

  On 18 April 2008, Last.fm lost temporary control of their datacenter. On their website they announced «Due to issues beyond our control, we have lost all power to our datacenter. Unfortunately Last.fm will be offline until further notice. Please bear with us as we scramble to catch exploding DC/AC inverters… stay tuned, we’ll be restoring regular service as soon as possible. Thanks for your patience.»[7]

  Svar på denne kommentaren

 2. NRKbetas lesere spiller Radiohead

  […] Før helga lagde vi en gruppe på last.fm hvor vi ba våre lesere melde seg inn. Til tross for servertrøbbel hos last.fm i helga har hele 151 152 stykker til nå meldt seg inn! Last.fm genererer nye lister hver helg, så nå er den første listen for vår kollektive musikksmak klar. Det er kanskje ingen stor overraskelse at Radiohead leder – bandet som har gjort seg sterkt bemerket det siste året etter sitt forsøk med alternativt salg av musikk. Klikk på grafen for å se den større. Musikken som NRKbetas lesere likte i uke 16 (14. – 20. april 2008) […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.