nrk.no

To spennende lederstillinger åpne i NRK

Kategori: NRK


Video on demand, internett, personlige digitale videospillere og all verdens teknologi lover en fremtid der du kan bli din egen TV-sjef. Særlig… Her kan du bli din egen TV-sjef:

Strategi- og prosjektsjef NRK Kringkasting

Strategi– og prosjektsjef vil ha ansvaret for prosjektledelse av strategi og utviklingsprosjekter. Målet med enheten er å ha en smidig og dynamisk prosjektorganisasjon som kan ta ansvar for å fortløpende drive prosjekter knyttet til strategi og utvikling på tvers av divisjonsgrensene i NRK.

Detaljer om stillingen på NRK.no

Mediesjef i NRK Kringkasting

Mediesjefen er ansvarlig for implementering av NRKs gjeldende programstrategi i sendeplaner, bestillinger og gjennom publisering i NRKs utspillingskanaler på radio, tv, nett og andre relevante plattformer. Mediesjefen har ansvar for å prioritere innholdet på tvers av mediene, og å utnytte ressursene best mulig. Mediesjefen har det redaksjonelle ansvaret for alle NRKs kanaler. Mediesjefen har ansvar for NRKs profil- og markedsstrategi.

Detaljer om stillingen på NRK.no

3 kommentarer

 1. Sigurd J. Vik

  Gledelig at NRK tar et aktivt standpunkt i forhold til nye mediedistribusjonsplattformer, særlig med tanke på at andre økonomiske forutsetninger enn de andre kanalene og distributørene åpner for helt nye tanker.

  Leste stillingsbeskrivelsen til begge jobbene uten å ha sett lyset ifht. video on demand og PVR, men det er formodentlig strategi- og prosjektsjefen som vil få mest å bryne seg på hva gjelder nye medier?

  Svar på denne kommentaren

 2. Eirik Solheim (NRK)

  Innledningen om video on demand og PVR var mitt forsøk på en humoristisk vri. Det har vært så mye snakk om at disse nye teknologiene skal kunne la deg være din egen TV-sjef.

  Da er det jo mer spennende å søke på en av disse stillingene og faktisk bli din egen TV-sjef. Sånn helt på ordentlig… 🙂

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.