nrk.no

iPhone med 3G

Kategorier: Gadgets, Mac & Mobil


Da er det offisielt: iPhone kommer med 3G i løpet av noen måneder. Sjefen for mobildivisjonen i AT&T, Ralph de la Vega bekrefter til journalister at det kommer en 3G-utgave av iPhone i løpet av noen måneder:

Let me repeat what I said: I think that you’re going to see our integrated devices be 3G devices in the not-too-distant future, and I mean months. That should be clear enough.

Om iPhone med 3G da kommer på de nordiske markedene, gjenstår å se. Det er vel en viss sannsynlighet for at Steve Jobs viser frem iPhone med 3G på WWDC som er Apples årlige kongress for utviklere av programvare for OS X og iPhone. WWDC arrangeres i San Francisco i juni.

13 kommentarer

 1. Ronny-André Bendiksen

  Tja, innebygd GPS er vel mer enn det de fleste trenger, men full støtte for blåtann burde de jo hatt. Selv har jeg iPhone, og jeg tror ikke 3G hadde påvirket bruken min av telefonen. Det er svindyrt nok med datatrafikk fra før av. Det er nok de som har abonnement sponset av jobben som kommer best ut av dette.

  Svar på denne kommentaren

 2. Øyvind Solstad (NRK)

  Men nettopp jobbmarkedet er digert, Ronny-André. Og jo flere som bruker iPhone i bedrifter, jo mer sannsynlig er det at det utvikles applikasjoner for iPhone. Som igjen gir mere salg. Så det er nok viktig for Apple.

  Svar på denne kommentaren

 3. Siden iPhone får Exchange støtte rundt juni og forhåpentligvis 3g kan den bli veldig populær for bedriftsmarkedet. Kommer det mange bedrifts applikasjoner til den kan det bli noe veldig stort. Hadde vi bare fått prisene på datatrafikk ned, men det betyr ikke så masse for bedrifter. Jeg har stort sett tilgang til et trådløst nett der jeg er uansett.

  Telefonen er såpass brukervennlig i forhold til andre «bedriftsmobiler» at eldre folk lett kan bruke den. Min mor på 60 år syns den er kjempe fin og klarer å navigere så bare det med den etter å ha lånt den noen få timer. Er verre med Nokian så hun har fått fra jobben og har hatt i et år. Er forsåvidt første gang jeg har sett mamma gira over et teknologiprodukt:)

  Svar på denne kommentaren

 4. Chris-Håvard

  Nå som SDK’et er sluppet og AppStore kommer til sommeren er det ikke tvil om at det kommer til å komme mange nyttige programmer. Tror jeg leste et sted at Microsft var innom tanken med noe office osv for iPhone. Men uansett kommer det til å komme mange god applikasjoner innenfor alle katagorier, og med 3G får vi stor nytte av nettprogrammene uten WiFi. Men desverre så blir det ikke billig med dagens nettpriser for mobil!!! Telenor tar vel rundt 20 kr pr mb, og med Safari som laster fulle nettsider kommer det til å bli dyrt med 3G.

  Men det er ingen tvil om jeg skal skaffe meg en iPhone med 3G! =D

  Svar på denne kommentaren

 5. Når kommer NRK med nett-tv støtte for iPhone? Den lanseres snart i Norge vet dere, og mange nordmenn har importert saken allerede. Og mange har iPod Touch. Hva med bare å transkode Dagsrevyen og Dagsnytt til et åpent, iPhone-vennlig format? Jeg venter utålmodig på iphone.nrk.no.

  Svar på denne kommentaren

 6. Ronny-André Bendiksen

  Vi må nok vente til iPhone kommer til Norge før vi får håpe på noe slikt. Men NRKbeta har jo avslørt at når den nye nett-tven blir lansert, kommer det også et API, så det blir nok mange spennende varianter fremover 🙂

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.