nrk.no

Rettigheter på mini-krimmene

Kategorier: Musikk og lyd & NRK


I forbindelse med artikkelen «Skriv en mini-krim for Radioteatret» spurte Børge hvordan vi har tenkt å gjøre det med rettighetene:

Men jeg lurer på hva som skjer med rettighetene. Vil innsender beholde sine rettigheter, eller må alt overgis til NRK? Dette står det ikke noe om på sida. Er Creative Commons en mulighet?

Svaret er som følger:

Alle involverte vil bli kjøpt ut med en enganssum. Dette er et prøveprosjektet som vil gå i ett år fra det blir lagt ut på nettet. Målet er å teste hvordan det vil fungere, da distribusjon mer og mer foregår på denne måten noe vi som lager radioteater må forholde oss til. Om det skulle vise seg at vi får en betydelig nedlasting av disse små hørespillene, vil vi vurdere å jobbe videre med en slik distribuering. Da vil vi lage avtaler med de ulike kunstner organisasjonene som er tilfredsstillende for begge parter.

Den originale artikkelen er oppdatert med denne infoen.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.