nrk.no

Mikskassett

Kategorier: Musikk og lyd,Nettjenester & NRK


Muxtape

Vi som vokste opp før iPod og mp3, hadde lass med kassetter med nøye utvalgte låter. Muxtape er tjenesten som gir deg sjansen til å lage mikskassett på nett. Superenkel registering, og begynn å laste opp låter. Spilleren er stor, fin og enkel. Klikk på låten du vil høre eller hør hele «kassetten».

Muxtape

Så gjenstår det å se hva plateselskapene sier. Hadde de kjent sin besøkelsestid så hadde de samarbeidet med muxtape slik at f. eks. et dobbelklikk på en låt tok deg rett til en side der du kunne laste ned låten for noen kroner – uten DRM.

Skulle du ønske å spre din usøkte smak til de hører på radio, har du Sjef på P3. Lag en liste med tre favoritter. Hør den på radio.

1 kommentar

  1. […] Det er ein del dagar sidan eg såg det nemnd først, rundt om på fleire ulike bloggar. Den nye tenesta kalla Muxtape. Namnet og tenesta er inspirert av dei gode gamle kassettane, der ein tok opp melodiar av ulike artistar, laga ein miks ein hadde sans for, som ein så kunne ha som favoritkassett – eller dela med andre. […]

    Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.