nrk.no

Last ned NRK-programmer

Kategorier: Fildeling, NRK & Spill


I dag får dere det dere spør om. Først RSS på spiller.no, nå en samleside for alle bittorrent-filer vi legger ut. Og så er det fredag også. Og påske! Aaaaaaahhhh….

11 kommentarer

 1. Eirik Solheim (NRK)

  Vil du ha en stor samlefeed for alle torrents fra NRK?

  I utgangspunktet hadde vi tenkt å lage enkeltfeeds for programserier. Slik vi gjorde det for Nordkalotten og slik vi nå gjør det for Halvseint.

  I tillegg har vi planer om å lage en egen NRKbeta Torrentfeed. Med alt av tilfeldige ting som vi legger ut her.

  Kom gjerne med innspill på hvordan dere ønsker dette.

  Svar på denne kommentaren

 2. Petter Holstad

  Jeg liker ideen veldig godt, men få noen bedre programmer også 😉 Jeg tenker meg at sesong-programmer er perfekte for slikt, for eksempel serien «Kroppen» er et godt eksempel til hva dere kan pakke inn i BitTorrent.

  Svar på denne kommentaren

 3. Støtter en samlefeed for alle torrents og en for hver programserie.

  Jeg ønsker meg fakta- og aktualitetsprogrammer som BitTorent. Og kanskje en sosong og to av Ut i vår hage, men reiner med at DVDutgavene setter en stopper for det i første omgang. 😉

  Ha en fortreffelig påske, folkens!

  Svar på denne kommentaren

 4. Ønsker ønsker ønsker… Jeg ønsket meg en Canon 400d men fikk den ikke før påske så ønsker jeg meg en feed slik at jeg via wap telefonen holder meg oppdatert i påsken det er jo i orden. Så ønsker jeg at jeg kunne ha styrt torrent-trackeren fra mobilen 🙂 god påske

  Svar på denne kommentaren

 5. Øyvind Solstad (NRK)

  @joakim: Det er IKKE DVD-utgivelsene som setter stopper for hva vi kan legge ut til nedlasting. NRK Aktivum er NRKs kommersielle datterselskap og de har ingen styring på hva vi skal gjøre med programmene før de kommer til dem. Det som derimot er «problemet» er rettighetene til musikken. Og av og til andre rettighetshavere.

  F. eks. så er «Nytt på nytt» et konsept vi kjøper av et firma i utlandet, så der må kontrakten med dem tillate slik bruk om vi skal gjøre det.

  Masse jobb for jurister. Sukk.

  I en perfekt verden kunne vi selvsagt legge ut alt vi sender, men inntil det skjer kan vi bare legge ut ting der alle rettigheter er avklart.

  Får håpe vi kan få til bedre avtaler med rettighetsorganisasjonene etterhvert.

  Svar på denne kommentaren

 6. Er det noen rettighetsspørsmål som hindrer dere fra å legge ut Vertshuset Den Gyllne Hale? Jeg kjenner en som studerer tegnspråk, og jeg har forstått det slik at det programmet er etterspurt (det er jo ikke så ofte det blir laget TV-programmer for barn med tegnspråk, akkurat), men vanskelig å få tak i.

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.