nrk.no

Halvseint er tilbake!

Kategorier: Fildeling,Moro,NRK & Video


halvseint

Halvseint ble en knallsuksess i forrige sesong. Så langt har den «snille» versjonen av «Party with beer» blitt viste nesten 350 000 ganger på YouTube. Vi lagde en snill versjon etter at den «frekke» originalen ble funnet «inappropriate» av YouTubes brukere. Det likte ikke Heinrich Stammler særlig godt – men tok det som en mann. Heinrich skal forøvrig IKKE på fjellet i påsken og ønsker seg flere venner til turer på byen!

Halvseint på bittorrent

Etter suksessen med nedlasting av Lars Monsens «Nordkalotten 365» på bittorrent, så vil vi gi dere halvseint på bittorrent også. I dag legger vi ut høydepunktene fra sesong 1 – OG smakebiter fra den kommende sesong 2 – hele 42 minutter med animert galskap uten underbukser! Som før så anbefaler vi Miro til nedlasting av bittorrent. Vi har lagd en egen side for torrents her på NRKbeta, hvor du finner en kort innføring og linker til alt vi legger ut av torrents med NRK-innhold. Kommenter gjerne på siden om du har spørsmål og ønsker.

Om du bruker miro kan du laste ned høydepunktene fra halvseint sesong 1 her:
http://nrkbeta.no/torrent/halvseint/halvseint-torrent-nrk.rss

(klipp ut linken over og velg «legg til kanal…» i Miros «Kanaler»-meny)

Direktelinken til torrentfilen er: halvseintkavalkade.1024×576.H264.NRK.mp4.torrent

Vi kommer også til å legge ut episodene fra sesong 2 etterhvert.

nrk.no/halvseint

I går åpnet vi også halvseints nye sider på nettet: nrk.no/halvseint:

halvseints nye sider på nrk.no

Der finner du allerede flere av videoene for sesong 2. Og vi legger ut nye videoer fortløpende. Du kan se videoklipp før de kommer på tv, kommentere videoer og artikler, og ta med deg kode for å legge videoene på dine egne nettsider. Så hvis du vil ha tiggergranaten på nettsiden din, kan du enten gå til tiggergranat-videoen på YouTube og hente koden der. Eller du kan finne samme video på nrk.no/halvseint og trykke på «get code» under videoen. Da får du litt større spiller med bedre kvalitet:

halvseint på facebook

Sist – men ikke minst – lanserer vi halvseints sider på Facebook. Gjør deg selv til «fan» av halvseint, så får du oppdateringer av oss når vi legger ut nye ting. Du kan også stille spørsmål til programlederne i halvseint (ja, sant!), og kommentere på «veggen». Om du vil være sikker på å få med deg programmene når de kommer på tv, så ligger de inne som events i Facebook:

halvseint, premiere (1:4) – torsdag 3. april kl. 22.30 på NRK1

(oppdateres når de andre episodene er lagt inn som events)

6 kommentarer

 1. Frank Eivind Rundholt

  Jeg liker NRKs satsing på torrent. Har aldri fått utnyttet internettlinja mi så godt som da jeg lastet ned Nordkalotten 365, linjekapasiteten blei utnytta fult ut og nedlastina tok ikke mange minuttene.

  Fint at dere har lagt ut en kavalkade av Halvseint, men jeg hadde likt om hele serien blei lagt ut. Ser at dere skal gjøre det med sesong 2, og det setter jeg veldig pris på.

  Jeg ser med glede fram til at flere programmer blir gjort tilgjengelig via torrent nedlasting.

  Svar på denne kommentaren

 2. Ny torrent fra Halvseint

  […] På torsdag er det premiere på Halvseint – sesong 2 (legg til premieren som event på Facebook her). Programmet går klokka 22.30 på NRK1. Se også vår tidligere presentasjon av Halvseints andre sesong. Arne Scheie uten bukser – klar for senga […]

  Svar på denne kommentaren

 3. Halvseint episode 4 er ute på bittorrent

  […] Da er siste episode av Halvseint ute på bittorrent. Alt på NRKbeta om Halvseint finner du i dette søket. halvseint miroDel denne artikkelen (Facebook, e-post, bokmerker etc.) […]

  Svar på denne kommentaren

 4. Coming up! Usensurert kjendiseri på torrent

  […] Hold it! Hold it! Nå har vi vasset oss gjennom skitne menn som vasser i elver og baler i snøen. Og herrer med tissemannen ute (ikke noe galt i det, men hallo – her snakker vi Japan-size!!). Folks, det finner viktigere ting i livet! Hvem pulte på operataket, fessempel? Vet du? Jeg vet. Og jeg sier det som det er. Ikke sånn som main-MILF Dorthe Skapell (er det navnet ironisk eller!!??) […]

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.