nrk.no

NRKbeta på Twitter

Kategorier: Det sosiale nettet,Nettjenester & NRKbeta


NRKbeta på Twitter

Om du bruker Twitter, så kan du følge NRKbeta. 100 personer får nå beskjed gjennom Twitter hver gang vi poster en ny artikkel. Om du lurer på hva Twitter er, så skrev vi en lengre artikkel om såkalt «microblogging» i oktober i fjor.

6 kommentarer

 1. Ronny-André Bendiksen

  Er vel ikke så altfor lang tid, ettersom det tar litt tid før WP oppdaterer feeden, så skal Twitter lese den med jevne mellomrom, og i tillegg skal Twitteriffic-programmet lese fra Twitter omtrent hvert femte minutt. Jeg kommenterte så fort jeg fikk beskjed av sistnevnte.

  Svar på denne kommentaren

 2. Martin Bekkelund

  Twitter…

  I et svakt øyeblikk fikk Hans Petter lokket meg til å registrere meg på Twitter. Som alltid er jeg noe usikker på nytteverdien til denne tjenesten, annet enn at det kan ha en bitteliten sosial effekt, i tillegg til å stjele tid. Imidlertid er nys…

  Svar på denne kommentaren

 3. Øyvind Solstad (NRK)

  Ja, kanskje det? Eller la dem rullere. Skal se på det. Foreløpig er Facebook MYE større enn Twitter. Tipper det er under 1000 nordmenn på Twitter, og mange som følger NRKbeta tester det bare foreløpig. Men bra tips! Skal ordne noe!

  Svar på denne kommentaren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.