nrk.no

LeWeb3: Årets startup

Kategorier: Konferanser og messer,Mobil,Netthandel & Nettjenester


LeWeb3 kåres årets startup – og vinneren i år ble Goojet. På nettsiden kan du melde din interesse for å være med å teste ut Goojet, som ennå er i beta-versjon. Når registreringen er i orden får du en link tilsendt på SMS, og du laster ned en mobilapplikasjon som kommuniserer med nettsiden. I mobilapplikasjonen får du et iPhone-lignende brukergrensesnitt hvor du har tilgang til de tjenestene du selv velger å putte der.

Goojet screenshot

Slik vil Goojet se ut i bruk. Bak ser du nettsiden hvor du setter opp tjenestene du vil ha, og i høyre bildekant ser du hvordan de samme tjenestene vil se ut på mobilen din.

I første omgang er det notater, oppgaveliste, «wall» (à la Facebook – et sted hvor vennene dine kan skrive beskjeder til deg), en RSS-leser, værmelding fra Weather.com, avstemming, Flickr, bildegalleri, statusbeskjeder (koblet til Twitter), anrop på telefonen, SMS, telekonferanser og mapper.

Etterhvert vil du og andre brukere kunne sette opp egne tjenester. Se introduksjonsvideoen på goojet.com.

Fine ting

Hvis du er interessert i å teste/bruke Goojet, registrer deg her. Da får du opp denne sjarmerende meldingen:

Goojet

«Want to send us a short encouraging message?» – dette er et felt flere kunne hatt på nettskjemaene sine. Tenk så hyggelig det må være å ta i mot registreringene hos Goojet, når mange har med seg en fin beskjed!

For eksempel hvis du bestiller en vare i en nettbutikk. På siden der du fyller inn kredittkort og adresse kunne det stått:

«Du har valgt å bestille en iPod nano. Skriv noe fint om den her hvis du har lyst.» Gratis markedsføringsmateriale. Og glade kunder – for mennesker liker å være snille med hverandre.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *. Les vår personvernserklæring for informasjon om hvilke data vi lagrer om deg som kommenterer.